Hesabım
    John Wick'e Hafta Boyunca Yeni Bir Poster!

    9 ülkeden 12 sanatçı, yaklaşan John Wick 4 için bu haftadan itibaren poster çalışmalarını paylaşmaya başlayacak.

    Lions Gate

    Bu yıl Mart ayı, film sektörü için hızlı geçecek. Creed III, Scream VI, Shazam: Fury of the Gods ve John Wick: Chapter 4 gibi gişenin yüzünü güldürecek filmler Mart ayında izleyici ile buluşacak. Elbette bu filmlerin pazarlama çalışmaları tam gaz devam ediyor. Bu saydıklarımızdan en öne çıkan film ise; kuşkusuz John Wick 4!

    John Wick: Chapter 4'un resmi Twitter hesabı attığı tweetle, tüm hafta boyunca yeni posterlerin yayınlanacağını duyurdu. “12 sanatçı, 9 ülke, 1 John Wick. Tüm hafta boyunca yeni posterlere hazır olun” diyen yapımcılar, her gün John Wick: Chapter 4 yeni bir poster yayınlanacağının müjdesini verdiler. Dünyanın dört bir yanından seçilen öne çıkan sanatçılar arasında Alice X Zhang, Ed Fairburn, Flore Maquin, Ken Taylor, Matt Taylor, Oliver Barrett, Ruiz Burgos, Taj Francis, Xi Zu, Yann Couedor, Yoko Shimizu ve Mexifunk yer alıyor.

    "John Wick 4"te serinin diğer filmlerinde de rol alan Laurence Fishburne, Ian McShane ve Lance Reddick geri dönerken Rina Sawayama, Donnie Yen, Shamier Anderson, Hiroyuki Sanada, Scott Adkins ve Clancy Brown kadroya ilk kez dahil olarak, John Wick için hem müttefik hem de düşman rollerini üstlenecekler.

    169 dakikalık süresiyle serinin şimdiye kadarki en uzun filmi olacak "John Wick: Chapter 4" aynı zamanda diğer filmlerden daha fazla aksiyon sahnesi içermesiyle biliniyor. Film 24 Mart'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top