Hesabım
    Warner Bros. "Yüzüklerin Efendisi" Serisini "Star Wars" Gibi Büyütmek İstiyor

    Warner Bros. Yüzüklerin Efendisi serisini yeniden canlandırmaya hazırlanıyor.

    Warner Bros.

    Geçen hafta, doğrudan Warner Bros. Discovery CEO'su David Zaslav tarafından, Warners Bros. Pictures ve New Line Cinema'nın yeni "Yüzüklerin Efendisi" filmleri yapmak için hak sahibi Embracer Group ile çok yıllık bir anlaşma imzaladığı açıklandı.

    Bu müjdeli haber, 2022'nin dördüncü çeyreği için 2,1 milyar dolarlık zarar bildiren stüdyonun darbesini yumuşatmaya yardımcı oldu. Beklenmedik bir açıklamaydı ancak Zaslav daha önce, stüdyoya çok kazandıran "Harry Potter", "Yüzüklerin Efendisi" gibi filmleri yeniden ele alacaklarını belirttiğinden çok da büyük bir sürpriz olmadı.

    Warner Bros. Yeni "Yüzüklerin Efendisi" Filmleri Planlıyor: Peter Jackson Dahil Olabilir!

    THR'deki yeni bir rapor, filmler için henüz bir senaryo olmadığını gösteriyor; ancak içeriden bir kaynak, stüdyonun planının Yüzüklerin Efendisi'ni "Star Wars benzeri bir seriye" dönüştürmek olduğunu öne sürüyor. Yüzüklerin Efendisi'nin fikri mülkiyet haklarının İsveçli Embracer Group'a satışına aracılık eden ACF Investment Bank CEO'su Thomas Dey de serinin Marvel ve Star Wars gibi devasa ölçekte bir sinematik evrene dönüşebileceğine dikkat çekmişti.

    "Yüzüklerin Efendisi" Dünyası Marvel Sinematik Evreni Kadar Büyüyebilir!

    Warner Bros'un nasıl bir geri dönüş planladığı bilinmiyor ancak kesin olan şey, Peter Jackson'ın çok sevilen üçlemesine dokunulmayacağı. Warner Bros. film başkanları Michael De Luca ve Pamela Abdy, bu üçlemeyi yeniden ele almayı planlamadıklarını açıkça belirtti.

    Diğer yandan yeni projelere Peter Jackson ve "Yüzüklerin Efendisi" ve "Hobbit" üçlemelerini ortak yazarı Fran Walsh ve Philippa Boyens'in dahil olması gündemde. Amazon'un "The Rings of Power" dizisinde bu yaratıcı ekibi işe almaması ve dizinin hayranların gönlünü kazanmayı başaramamasının ardından Warner Bros'un yapacağı en akıllıca iş bu üçlüyü bir şekilde projelere dahil etmek olacaktır. Şimdilik Warners/New Line'ın yaratıcı üçlüyle iletişime geçtiği biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top