Hesabım
    "Dungeons and Dragons" Filminin Son Fragmanı Yayınlandı

    "Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasındaki Onur" 7 Nisan'da Sinemalarda!

    "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves" filminin vizyona girmesine sayılı günler kala, Paramount Pictures son fragmanı yayınladı. Klasik rol yapma oyunundan uyarlanan film, yaptıkları korkunç bir hatayı düzeltmek için bir araya gelmek zorunda kalan uyumsuz bir grubu konu alıyor.

    John Francis Daley ve Jonathan Goldstein tarafından yönetilen filmde Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Hugh Grant, Justice Smith ve Sophia Lillis rol alıyor.

    Fragmanda, Ozan Edgin (Pine), Barbar Holga (Rodriguez) ve Sihirbaz Simon'ın (Smith) ejderhalardan kaçarken, bir lav nehre düşmeden yaratıkların etrafından dolaşmak için portalları kullandığını görüyoruz. Fragmanda filmin fantastik öğeleri ve aksiyon sahnelerinin yanı sıra, mizahi yönü de vurgulanıyor.

    Chris Pine, aylar önce verdiği bir röportajda, filmin "Game of Thrones", "The Princess Bride" ve "Monthy Python and the Holy Grail" karışımı olacağını, 80'ler ruhu taşıyan eğlenceli bir film olacağını belirtmişti. "Dungeons and Dragons" gerçekten de tüm seyirciler için mizah ve drama yaratma konusunda iyi bir iş çıkarıyor gibi görünüyor ve izleyicilere iyi vakit geçirmeyi vadediyor. Film ülkemizde 7 Nisan'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top