Hesabım
    Ben Affleck Yeni Projesinde Jennifer Lopez İle Çalışacak

    Çift, 20 yıl önce çok kötü eleştiriler alan "Gigli" filminde birlikte rol almıştı.

    .

    2000'li yıllardaki ayrılıklarının ardından yeniden bir araya gelerek evlenen Ben Affleck ile Jennifer Lopez, uzun bir aradan sonra birlikte çalışacakları ilk projelerini buldu. Çiftin birlikte rol aldığı 2003 yapımı "Gigli" filmi eleştirmenler ve seyirciler tarafından çok kötü karşılanmıştı.

    Bu kez Ben Affleck, Matt Damon ile birlikte kurduğu Artists Equity adlı yapım şirketiyle yapımcılığı üstleniyor, filmde Jennifer Lopez ile birlikte Jharrel Jerome (Moonlight) rol alacak.

    "Unstoppable" adlı spor dramı, gerçek bir hikayeye dayanıyor ve Arizona Eyalet Üniversitesi'nde ulusal şampiyonluk kazanan, üç kez All-American güreşçisi olan ve tek ayakla doğan Anthony Robles'ı takip ediyor. Ek oyuncu kadrosu henüz açıklanmadı, ancak Robles, Amazon Studios'un satın almak için görüşmelerde bulunduğu filmde yoğun bir şekilde yer alacak.

    Filmin yönetmen koltuğundaysa, Affleck'in "Argo" ve "Live By Night" gibi filmlerde birlikte çalıştığı kurgucu Billy Goldenberg oturacak. Goldenberg'in ilk yönetmenlik denemesi olacak "Unstoppable" için henüz bir çekim ya da vizyon takvimi açıklanmadı. Ancak Artist Equity'nin ilk filmi "Air" yakın zamanda izleyiciyle buluşacak.

    Ben Affleck'in yönettiği ve Matt Damon, Viola Davis gibi isimlerle birlikte rol aldığı film, Michael Jordan'ın Nike markasıyla olan iş birliğini anlatan biyografik bir film.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top