Hesabım
    "Lost"un Yaratıcısı Damon Lindelof, Geliştirdiği Gizli "Star Wars" Filminden Ayrıldı

    Senaristler Damon Lindelof ve Justin Britt-Gibson gizli "Star Wars" projesini terk ettiler.

    .

    Damon Lindelof ve Justin Britt-Gibson, bir süredir üstünde çalıştıkları Star Wars film projesinden ayrıldı. Projeye sonradan dahil olan yönetmen Sharmeen Obaid-Chinoy ise hala yönetmenlik koltuğunda oturuyor ve Lucasfilm hazırlık çalışmalarını hızla sürdürüyor.

    Yaratıcı ekibin ayrılmasına rağmen filmin resmi olarak Nisan ayında Star Wars Kutlaması sırasında duyurulacağı bildirildi. Hakkındaki detaylar iyi korunan filmin konusu büyük ölçüde gizemli olmaya devam ediyor, ancak erken belirtiler, projenin Lucasfilm için büyük bir nedenden dolayı son derece önemli olduğunu gösteriyor.

    Filmin "Star Wars: The Rise of Skywalker"dan sonra geçeceği ve devam filmi üçlemesinden karakterlerin yer alacağı iddia ediliyor. Doğruysa, bu, en yeni filmlerdeki karakterlerin seriye ilk kez geri döneceği anlamına gelir. Dahası iptal edilen diğer filmleri düşündüğümüzde, bunun uzun zaman sonra sinemalarda gösterime girecek ilk Star Wars projesi olması muhtemel.

    Kevin Feige ve Patty Jenkins'in Star Wars Filmleri İptal Edildi

    Geçtiğimiz haftalarda Patty Jenkins'in ve Kevin Feige'nin dahil olduğu Star Wars filmleri iptal edilmişti. Bu iptallerin arkasındaki kesin nedenler belirsizliğini koruyor. Lucasfilm'in Damon Lindeloff'un filmine yazar olarak hangi ismi getireceği henüz açıklanmadı ancak planlanan Aralık 2025 vizyonuna yetişmesi için, 2024 baharında başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top