Hesabım
    John Wick'in Kökenlerini "Ballerina"da Keşfedeceğiz!

    Spinoff filmi Ballerina, Baba Yaga'nın geçmişine ışık tutacak.

    .

    John Wick'in aksiyon dolu dünyasını genişleten "John Wick 4" izleyicilerle buluşurken, spin-off filmi "Ballerina" da Keanu Reeves'in ikonikleşen karakterinin geçmişini biraz daha aydınlatmayı amaçlıyor.

    "Ballerina"nın başrolünü üstlenen Ana de Armas, tıpkı Wick gibi intikam aşkıyla yanıp tutuşan ve onunla aynı bale okulunda eğitim almış olan bir suikastçıyı canlandırıyor. Ailesini öldürenlerin peşine düşen bu genç suikastçının yolu bir noktada John Wick ile de kesişecek. Reeves'in filmdeki varlığı kesin ancak nasıl bir rolde olacağı ve hikayede önemli bir rol üstlenip üstlenmeyeceği bilinmiyor.

    "Ballerina", John Wick serisinin 3. ve 4. filmleri arasında geçen bir hikayeyi anlatacak. Hem bu iki filmin hem de "Ballerina"nın senaryosunu kaleme alan Shay Hatten, ScreenRant ile gerçekleştirdiği röportajda, farklı bir karaktere odaklanan ve dünyayı onun gözünden gösteren spinoff filminin, Wick'in orijin hikayesini daha iyi anlamamızı sağlayacağını belirtti.

    "'Ballerina' benim için tamamen büyüleyici bir yolculuk oldu" diyen Hatten, filmin altı yıl önce John Wick filmleriyle ilgili olmayan bir proje olarak başladığını ve daha sonrasında Wick'in dünyasına girdiğini, üçüncü filmdeki bale sahnesiyle de filmin tohumlarının atıldığını belirtti.

    Senarist daha sonrasında, orijinal "Ballerina" senaryosunun, John Wick filmlerinin ziyaret etmediği Alp Dağları'nda geçtiğini ve bunun John Wick'in hikayesine müdahale etmeden bir hikaye anlatmalarına olanak sağladığını açıkladı:

    "Orijinal senaryo, John Wick filmlerinin dokunmadığı bir bölge olan İsviçre Alpleri'nde geçiyordu. Bu yüzden bence harika bir şekilde, John Wick'in hikayesine dokunmadan Ballerina'daki o ilk senaryonun orijinal hikayesine bağlı kalabileceğimiz anlamına geliyordu. Ama aynı zamanda John ile aynı bale akademisine gittiğini bildiğimiz bir karakter. Ballerina'da, John'un o okuldaki deneyimlerinden bazı ipuçlarını farklı bir karakterin gözünden göreceğinizi düşünüyorum. Yeni bir karakterin gözünden Wick'in bazı cevaplarını çözeceğiz."

    Len Wiseman'ın yönettiği ve John Wick serisinden Lance Reddick, Anjelica Huston, Ian McShane gibi isimlerin de dahil olduğu "Ballerina"nın vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top