Hesabım
    Wes Anderson İmzalı, Yıldızlarla Dolu "Asteroid City"den İlk Fragman Yayınlandı

    Filmde Tom Hanks, Scarlett Johansson, Margot Robbie, Steve Carell gibi isimler yer alıyor.

    Focus Features, Wes Anderson'ın yeni filmi "Asteroid City"nin ilk fragmanını yayınladı. Henüz kesinleşmemiş olsa da filmin dünya prömiyerini Cannes Film Festivali'nde yapması bekleniyor.

    "Asteroid City", Wes Anderson filmlerinde görmeye alışık olduğumuz isimleri ve yönetmenle ilk kez çalışan oyuncuları bir araya getiren görkemli bir oyuncu kadrosuna sahip. Filmde rol alan yıldız isimler şöyle: Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jason Schwartzman, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Edward Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Hope Davis, Stephen Park, Rupert Friend, Maya Hawke, Steve Carell, Matt Dillon, Hong Chau, Willem Dafoe, Margot Robbie, Tony Revolori, Jake Ryan ve Jeff Goldblum.

    Film, 1955 dolaylarında kurgusal bir Amerikan çöl kasabası olan Asteroid City'de geçiyor. Ülkenin dört bir yanından gelen öğrencileri ve velileri dostluk ve bilimsel rekabet için bir araya getirmek üzere organize edilen Junior Stargazer/Space Cadet kongresinin güzergahı dünyayı değiştiren olaylarla olağanüstü bir şekilde kesintiye uğrar...

    "Asteroid City" 16 Haziran'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top