Hesabım
    Marvel'ın "Thunderbolts" Filmi Yeniden Yazılıyor

    A24 dizisi "Beef"in yaratıcısı Lee Sung Jin yeni senaryo yazarı olarak ekibe katıldı.

    .

    Netflix ve A24'ün yakında çıkacak olan dizisi "Beef"in yaratıcısı ve dizi sorumlusu Lee Sung Jin, "Thunderbolts" filminin yeni yazarı olmak üzere Marvel Studious ile anlaştı.

    "Thunderbolts" daha önce "Dave", "Tuca & Bertie" gibi dizilerin de senaryolarına imza atan Lee Sung Jin'in uzun metrajlı film projesi olacak. Marvel Studios, filmi duyurduğunda, senaryonun "Black Widow"un da senaryosunu yazan Eric Pearson tarafından kaleme alınacağını açıklamıştı. Neden senarist değişikliğine gidildiği hakkında ise bir açıklama gelmedi.

    "Thunderbolts" filminin yönetmeni Jake Schreier, aynı zamanda "Beef" dizisinin de yönetmeni olduğu için, iki isim birlikte çalıştıktan sonra arayı çok fazla açmadan yeniden bir araya gelmiş oldular. Variety ile konuşan Lee, film hakkında şunları söyledi:

    "Yeniden yazıyorum. Yine tüm takım var. Jake [yönetmen Jake Schreier] gemiye gelip gelmeyeceğimi sordu. Muhtemelen bir ara vermeliydim ama filmle ilgili katılmadan edemediğim pek çok tema ve heyecan verici şey var.

    Bir Marvel olayının parçası olmak gerçekten bir onur ama bu çok farklı. Birincisi, bu benim projem değil, Jake'in. O kadar geniş bir kapsam ve ölçek ki, yazı tipi çok farklı. Aynı zamanda süreç aynı hissettiriyor, hala her gün Jake ile konuşuyorum. … Sevdiğiniz, güvendiğiniz ve çok yetenekli insanlardan oluşan bir kadro bulduğunuzda, onlarla çalışmaya devam etmek için elinizden gelen her şeyi yaptığınızı düşünüyorum."

    "Thunderbolts"ta Winter Soldier (Sebastian Stan), Red Guardian (David Harbour), John Walker/Us Agent (Wyatt Russell), The Ghost (Hannah John-Kamen), Yelena (Florence Pugh), Taskmaster (Olga Kurylenko), Thaddeus E. 'Thundebrolt' Ross (Harrison Ford) ve Contessa Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus) karakterlerini izleyeceğiz. Ayrıca Steven Yeun da henüz bilinmeyen bir rolle kadroya katıldı. Filmin 26 Temmuz 2024'te vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top