Hesabım
    "Napoleon" İlk Bakış: Apple, Ridley Scott & Joaquin Phoenix Ortaklığı Filmden İlk Görseli Paylaştı

    Filmin vizyon tarihi de belli oldu.

    Apple+

    Fransız İmparator Napoleon Bonaparte'ın sıradan bir askerden bir imparatora dönüşmesini anlatacak olan Ridley Scott imzalı "Napoleon" filminden ilk görsel yayınlandı. Ridley Scott'ın, Joaquin Phoenix'le yeniden bir araya geldiği film, henüz Beau is Afraid'i izlemeden Phoenix hayranlarına 2023 için ikinci bir müjde veriyor!

    Joaquin Phoenix'in Performansı, Ridley Scott'a "Napoleon"u Yeniden Yazdırmış!

    Variety'ye göre Apple, Şükran Günü tatili zamanında, 22 Kasım'da “Napoleon”u vizyona sokmak için Sony ile iş birliği yapıyor. Filmin sinemalardaki limitli gösteriminin ardından Apple TV+' ta ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. Killers of the Flower Moon'u da öncelikle sinemalarda vizyona sokacak olan Apple, böylece süper kahraman filmlerinin yarışı içerisinde drama severleri de Ekim ve Kasım ayında salonlara toplayacak.

    Napoleon, Napolyon’un zekasına, komutanlık ettiği savaşlara odaklanırken, aynı zamanda Joséphine de Beauharnais ile olan ilişkisine de değinecek. Josephine karakterini ilk olarak Jodie Comer'ın canlandıracağı açıklanmıştı, ancak daha sonra Comer projeden ayrıldı ve yerine Vanessa Kirby geldi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Joaquin Phoenix'in Performansı, Ridley Scott'a "Napoleon"u Yeniden Yazdırmış!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top