Hesabım
    Yeni "Captain America" Filminin İsmi Değişti: Anthony Mackie ve Harrison Ford'lu İlk Görsel!

    Marvel Studios, filmin adını "Captain America: Brave New World" olarak değiştirdi.

    Disney

    Marvel Studios, çekimleri tamamlanmak üzere olan yeni Captain America filminin "Captain America: New World Order" (Yeni Dünya Düzeni) olan resmi adını "Captain America: Brave New World" (Cesur Yeni Dünya) olarak değiştirdi.

    Filmin yıldızı ve Marvel Sinematik Evreni'nin yeni Kaptan Amerika'sı Anthony Mackie, bu isim değişikliğini filmin setinde, rol arkadaşı Harrison Ford ile sohbet ederken çekilen bir fotoğrafı paylaşarak duyurdu. Daha önce William Hurt tarafından canlandırılan General Thunderbolt Ross rolünü devralan Ford, bu karakteri "Thunderbolts" filminde de yineleyecek.

    Fotoğrafta filmin yeni logosunun yanı sıra Mackie'nin kostümü de dikkat çekiyor. Bu kostüm Sam Wilson'ın "The Falcon and the Winter Soldier" dizisindeki kostümünden ziyade, Chris Evans'ın giydiğine daha yakın.

    Mackie ayrıca fotoğrafı paylaşırken düştüğü not ile Harrison Ford'a "Setteki tüm bilgelik ve kahkahalar için" teşekkür ediyor. Filmin Atlanta'da devam eden çekimleri 30 Haziran'da tamamlanacak.

    Konuyla ilgili detaylar şimdilik gizli tutulsa da Liv Tyler'ın Betty Ross karakteriyle geri döneceği biliniyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Danny Ramirez, Carl Lumbly, Tim Blake Nelson, Shira Haas ve Seth Rollins gibi isimler yer alıyor.

    "Captain America: Brave New World" 3 Mayıs 2024'te vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top