Hesabım
    Tolga Karaçelik'in Yeni Filminde Steve Buscemi Başrolde!

    Tolga Karaçelik dördüncü filmi "The Shallow Tale"in çekimlerine New York’ta başladı!

    .

    Gişe Memuru” ve “Sarmaşık” filmleriyle adını duyuran Tolga Karaçelik, üçüncü uzun metraj filmi "Kelebekler" ile Sundance Film Festivali 2018’de Dünya Sineması Büyük Ödülü’nü kazanan ilk yerli yapım olarak tarihi bir başarıya imza atmıştı.

    Karaçelik, yazıp yönettiği “The Shallow Tale of a Writer Who Decided To Write about A Serial Killer” (“Bir Seri Katil Hakkında Yazmaya Karar Veren Bir Yazarın Sığ Hikâyesi”) adlı dördüncü filminin çekimlerine ise geçtiğimiz hafta New York’ta başladı.

    Karaçelik’in İngilizce çekeceği ilk filmin başrollerini "Rezervuar Köpekleri", "Fargo","Büyük Lebowski" gibi yapımlarla tanınan Golden Globe ödüllü Steve Buscemi; "Severance" dizisiyle gündemde olan Britt Lower ile son olarak Sundance ve Berlin film festivallerinde ses getiren "Past Lives"da rol alan John Magaro üstleniyor.

    .
    Steve Buscemi, Britt Lower, John Magaro

    “The Shallow Tale”in yapımcılığını Cinegryphon Entertainment çatısı altında Sinan Eczacıbaşı, Scott Aharoni ve Mustafa Kaymak’la birlikte Wren Arthur ile Steve Buscemi’nin Olive Productions ve Alihan Yalçındağ’ın May Productions şirketleri, Tolga Karaçelik ve Alex Peace Power üstleniyor. Britt Lower, John Magaro ve Kanat Doğramacı’nın (Asteros Film) uygulayıcı yapımcı olduğu filmin dünya çapındaki haklarını ise CAA Media Finance ve UTA yönetiyor.

    Görüntü yönetmenliğini "Black Bird" ile tanınan Natalia Kingston’ın, prodüksiyon tasarımını American Honey, Hanna gibi yapımlara imza atan Lance Mitchell’in üstlendiği “The Shallow Tale”in müzik süpervizörlüğünü ise Emmy ödüllü Ciara Elwis yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top