Hesabım
    Henry Cavill Başrollü Casus Filminin Vizyon Tarihi Belirlendi

    Kingsman serisinin yönetmeni Matthew Vaughn'dan yeni bir casus filmi geliyor.

    Universal

    Apple Original Films, ilk görselini yayınladıktan bir yılı aşkın zaman geçtikten sonra, Henry Cavill liderliğindeki casus gerilim filmi "Argylle"ın çıkış tarihini duyurdu. Universal Pictures'ın dağıtacağı film, 2 Şubat 2024'te sinema salonlarındaki yerini alacak.

    Matthew Vaughn (Kingsman, Tetris) tarafından yönetilen "Argylle"da Henry Cavill'e Bryce Dallas Howard, Samuel L. Jackson, Ariana DeBose, John Cena, Bryan Cranston, Dua Lipa, Catherine O'Hara gibi yıldız isimler eşlik ediyor.

    Elly Conway'in henüz yayınlanmamış ilk romanına dayanan senaryoyu Jason Fuchs kaleme aldı. Orijinal kitap ve yazarı hakkında gerçek bir gizem var ve filmin konu detayları da gizemini koruyor. Vaughn daha önce film hakkında şunları söylemişti: “Argylle oldukça spesifik ve farklı. Çok garip bir şekilde, kendini tamamen yeni bir salıverilme biçimine adıyor.”

    "Argylle" böylece, Apple'ın yakın zamanda dijital çıkışından önce vizyona sokmayı seçtiği üçüncü yüksek profilli film oldu. Diğer ikisi; Sony'nin 24 Kasım'da yayınlayacağı Ridley Scott imzalı Joaquin Phoenix başrollü "Napoleon" ve Paramount tarafından 6 Ekim'de yayınlanacak olan Martin Scorsese imzalı “Killers of the Flower Moon”.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top