Hesabım
    Benedict Cumberbatch, Doctor Strange Rolüne Çok Yakında Geri Dönüyor

    Doctor Strange'in Marvel Sinematik Evreni'ne dönüşü beklediğimizden daha erken olacak...

    Marvel Studios

    Benedict Cumberbatch, Doctor Strange olarak çok yakında Marvel Sinematik Evreni'ne geri döneceğini açıkladı.

    JW3 Speaker Series'e konuk olan aktöre gelecek projeleri sorulduğunda yalnızca "gelecek yıl yapım aşamasında olan bazı Marvel filmleri var" cevabını verdi ama bunların hangi projeler olduğu hakkında herhangi bir ayrıntı paylaşmadı.

    Cumberbatch'in, şu anda resmi Marvel vizyon takvimi listelerinde olmayan ve bu kadar yakında çıkması pek mümkün görünmeyen, üçüncü "Doktor Strange" filminden mi bahsettiği açık değil, ancak başka bir MCU filminde rol alması daha olası görünüyor.

    Oyuncu Doctor Strange rolünü kendi solo filmleri "Doctor Strange" ve "Doctor Strange in the Multiverse of Madness"ın dışında "Avengers: Infinity War", "Avengers: Endgame", "Thor: Ragnarok" ve "Spider-Man: No Way Home" filmlerinde oynadı. Karakteri son olarak, ikinci solo filminin jenerik sonrası sahnesinde Cle (Charlize Theron) ile birlikte neden olduğu bir "saldırıyı" düzeltmeye çalışırken ortadan kaybolurken gördük.

    Gelecek Marvel filmlerine baktığımızda; "Captain America: Brave New World"ün çekimleri tamamlandı, "Deadpool 3"ün çekimleri devam ediyor, "Thunderbolts" ve "Blade" ise senaristlerin grevi bitene kadar beklemeye alındı. Bunlara ek olarak "Fantastic Four" filminin çekimlerinin gelecek yıl başlaması bekleniyor ve tüm projeler arasında bu film Cumberbatch'in dönüşü için en uygun aday gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top