Hesabım
    Chris Hemsworth ve Pedro Pascal "Crime 101" Adlı Gerilim Filminde Buluşuyor!

    Yıldız oyuncuların yeni filmini alabilmek için Netflix ve Amazon teklif yarışında...

    .

    Marvel Sinematik Evreni'nin Thor'u Chris Hemsworth ve "The Last of Us" yıldızı Pedro Pascal gerilim filmi "Crime 101" için bir araya geliyor! Henüz proje taslağı halindeki film için süren teklif savaşında en son teklifi verenlerin Amazon ve Netflix olduğu bildiriliyor.

    Anlaşma haberini duyuran Deadline, görüşmelerin SAG-AFTRA (Oyuncular Birliği) grevinden bu yana sürdüğünü ve son olarak Netflix ile Amazon arasında kaldığını belirtti. Film paketini satın alma konusunda Amazon daha avantajlı görünse de henüz hiçbir şey kesinleşmiş değil.

    Ünlü romancı Don Winslow'un kaleme aldığı 2021 tarihli kısa romandan uyarlanan filmi, daha önce "American Animals" ve "The Imposter" gibi filmlere imza atan Bart Layton yönetecek.

    Hikaye, Pasifik Kıyısı boyunca üst düzey mücevher hırsızlıklarının meydana gelmesini ve polislerin suçu Kolombiyalı kartellere yüklemesi nedeniyle bu hırsızlıkların on yıl boyunca çözülmeden kalmasıyla başlıyor.

    Pragmatik, orta yaşlı, yakın zamanda boşanmış, San Diego doğumlu dedektif Lou Lubesnick ise tamamen farklı bir şüphelinin peşindedir: çok katı kurallarla yaşadığı için yakalanmaktan kurtulan güler yüzlü, yalnız kurt bir mücevher hırsızı.

    Diğer iki önemli rol arasında 'Money' adında bir aracı ve Sharon adında bir sigorta komisyoncusu yer alıyor. Working Title’dan Eric Fellner ve Tim Bevan ile Shane Salerno’nun Story Factory'si yapımcılığı üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top