Hesabım
    "Aquaman ve Kayıp Krallık"tan İlk Fragman!

    Aquaman Aralık'ta geri dönüyor...

    Geçtiğimiz günlerde yayınlanan kısa klibin ardından Warner Bros. Pictures, James Wan'ın büyük bütçeli fantastik destanı “Aquaman and the Lost Kingdom”ın (Aquaman ve Kayıp Krallık) ilk fragmanını yayınladı.

    Arthur Curry/Aquaman rolünde Jason Momoa, üvey kardeşi Orm rolünde Patrick Wilson, Mera rolünde Amber Heard, Black Manta rolünde Yahya Abdul-Mateen II, Atlanna rolünde Nicole Kidman, Kral Nereus rolünde Dolph Lundgren ve Dr. Stephen Shin rolünde Randall Park devam halkasında bir kez daha izleyici karşısına çıkıyor.

    "Aquaman and the Lost Kingdom"dan İlk Tanıtım Yayınlandı!

    Aquaman'i ilk seferinde yenmeyi başaramayan Black Manta, hâlâ babasının ölümünün intikamını alma ihtiyacıyla hareket ederek Aquaman'i sonsuza kadar alt etmek için elinden geleni yapacaktır. Ancak bu sefer her zamankinden daha heybetli; kadim ve kötü niyetli bir gücü serbest bırakan efsanevi Kara Üç Dişli Mızrak'ın gücünü kullanarak daha da tehlikeli hale gelmiştir.

    Aquaman onu yenmek ve krallıklarını korumak için beklenmedik bir ittifaka başvurmak, hapisteki kardeşi, eski Atlantis Kralı Orm'dann yardım istemek zorunda kalır. İkilinin şimdi tüm anlaşmazlıkları bir kenara bırakıp birlikte mücadele etmesi gerekiyor...

    "Aquaman and the Lost Kingdom" 22 Aralık'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top