Hesabım
    Julia Roberts ve Ethan Hawke'ın Yeni Filmine Barack Obama Müdahalesi!

    "Leave The World Behind" yönetmeni Sam Esmail, Obama'nın yaklaşan kıyamet gerilim filmi için senaryo notları verdiğini açıkladı.

    Beyazperde

    Eski ABD Başkanı Barack Obama'nın Netflix'in yakında çıkacak filmi "Leave The World Behind" için senarist ve yönetmen Sam Esmail'e senaryo notları verdiği ortaya çıktı.

    Rumaan Alam'ın 2020 yılında çıkan aynı isimli romanından uyarlanan psikolojik gerilim filmi, şehirde gizemli bir kıyametin ortaya çıkmasından hemen önce uzun bir ada tatiline çıkan bir çift olan Clay ve Amanda Sandford'u konu alıyor. Clay ve Amanda rollerinde sırasıyla Ethan Hawke ve Julia Roberts yer alırken, onlara Mahershala Ali, Kevin Bacon, Myha'la Herrold ve Charlie Evans gibi oyuncular da katılıyor.

    Filmin yazarı ve yönetmeni Sam Esmail, Vanity Fair ile konuştuğunda Obama'nın bu kıyamet gerilim filminin senaryosunu geliştirmede çok yardımcı olduğunu açıkladı. Esmail, eski başkanın kriz yönetimi konusunda en deneyimli uzmanlardan biri olması sayesinde, "işlerin gerçekte nasıl gelişebileceği konusunda" kendisini bilgilendirdiğini belirtti. 46 yaşındaki yönetmen ayrıca Obama'nın büyük bir sinema aşığı olduğunu ve filmin iyi bir şekilde sonuçlanmasını gerçekten istediğini de sözlerine ekledi. Esmail'in açıklamasının tamamı şu şekilde:

    Ethan Hawke ve Julia Roberts'ı Bir Araya Getiren Netflix Filmi "Leave the World Behind" Hakkında Bildiğimiz Her Şey

    "Senaryonun orijinal taslaklarında, işleri kesinlikle filmde olduğundan çok daha ileri götürdüm ve sahip olduğu deneyimle Başkan Obama, işlerin gerçekte nasıl gelişebileceği konusunda beni biraz olsun aydınlatmayı başardı. Kurgu olduğunu düşündüğüm şeyleri yazıyorum, çoğunlukla mümkün olduğu kadar hayata sadık kalmaya çalışıyorum ama abartıyorum ve dramatize ediyorum. Ve eski bir başkanın birkaç ayrıntıda yanıldığınızı söylediğini duymak... Çok fazla yanılgıya düştüğümü sanıyordum! Bunu söylemesi beni çok korkuttu. Karakterler ve onlara karşı kuracağımız empati hakkında pek çok notu vardı. Onun büyük bir sinema aşığı olduğunu söylemeliyim ve sadece geçmişinden gelen şeyler hakkında notlar vermiyordu. Kitabın hayranı olarak notlar veriyordu ve gerçekten iyi bir film görmek istiyordu."

    Obama, Ocak 2017'de Amerika Birleşik Devletleri Başkanı olarak görevinden ayrıldığından beri, başta film yapımcılığı olmak üzere bir dizi girişimde bulundu. 2018 yılında eşi Michelle Obama ile birlikte Higher Ground Productions adında bir yapım şirketi kurdu ve aynı yıl, belgesel diziler, belgeseller ve uzun metrajlı filmler üretmek üzere yayın devi Netflix ile çok yıllık bir anlaşma imzaladılar.

    "Leave The World Behind" 8 Aralık'ta Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top