Hesabım
    Julia Roberts Kıyametle Yüzleşiyor: "Leave The World Behind"dan İlk Fragman!

    Mahershala Ali ve Ethan Hawke'ın da rol aldığı kıyamet filminde Barack ve Michelle Obama yürütücü yapımcılığı üstleniyor.

    Netflix, yönetmenliğini "Mr. Robot” ve “Homec8oming”in yaratıcısı Sam Esmail'in yaptığı psikolojik gerilim filmi "Leave the World Behind" (Dünyayı Ardında Bırak) için ilk fragmanı yayınladı.

    Rumaan Alam'ın 2020 tarihli romanından uyarlanan hikayede bir aile Long Island'da tatil yapmaktadır. Ancak keyifli anlar, kötü haberlerle kapılarında beliren bir baba ve kızın gelişiyle kesintiye uğrar. Dünyayı tehdit eden tehlike giderek yaklaşırken, her iki aile de bu çökmekte olan dünyada kendi yerlerini bulmak ve krizden en iyi şekilde kurtulmakla uğraşır.

    Barack ve Michelle Obama'nın yapım şirketi Higher Ground'un desteklediği filmde Julia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawke, Kevin Bacon, Myha'la Herrold, Farrah Mackenzie ve Charlie Evans rol alıyor.

    Filmi yönetmesinin yanı sıra uyarlama senaryosunu da kaleme alan Sam Esmail, ABD'nin eski başkanı Barack Obama'nın filmin senaryosuna dair notlar verdiğini ve böylesine bir felaketi olabilecek en gerçekçi biçimde yansıtması için yardımcı olduğunu belirtmişti.

    Dünya prömiyerini AFI Festivali'nde 25 Ekim'de yapacak olan "Leave the World Behind" 8 Aralık'ta Netflix kütüphanesine eklenecek.

    Julia Roberts ve Ethan Hawke'ın Yeni Filmine Barack Obama Müdahalesi!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top