Hesabım
    "Thor 5"i Taika Waititi Yönetmeyecek

    Waititi'nin yönettiği son film "Thor: Love and Thunder" kötü eleştirilerle karşılanmıştı...

    Marvel Studios

    Marvel Sinematik Evreni'nin önemli karakterlerinden Thor'un (Chris Hemsworth) üçüncü ve dördüncü solo filmlerini yöneten Taika Waititi, beşinci film için yönetmen koltuğuna dönmeyeceğini açıkladı.

    Business Insider'a konuşan Waititi'ye, "Thor 5"in yapım aşamasında olduğu söylentileri de dahil olmak üzere serinin geleceğinde yer alıp almadığı soruldu. Waititi filmin yapım süreci hakkında "Bunun doğru olup olmadığını bilmiyorum." derken, kendisinin artık "imzaladığı diğer projelere" odaklanacağını ve Thor filmine dahil olmayacağını belirtti: "Bu işe karışmayacağımı biliyorum."

    Waititi'nin 2017'deki "Thor: Ragnarok" filmi bu serinin kurtarıcısı olarak görülüyordu. Kenneth Branagh'ın yönettiği ilk filminin hayranları olduğu gibi sevmeyenleri de var; Alan Taylor'ın yönettiği "Thor: The Dark World" filmi ise genellikle MCU film sıralamasında en alt sıralarda yer alıyor.

    Chris Hemsworth'ten Thor: Love and Thunder İtirafı: "Çok Aptalca Oldu"

    Eleştirmenler ve izleyiciler, dünya çapında 855 milyon dolar hasılat elde eden ve övgü dolu eleştiriler alan üçüncü filmle Waititi'nin komedi yaklaşımını benimsedi. Ancak geçen yıl vizyona giren dördüncü film "Thor: Love and Thunder", tonu, senaryosu, şakaları ve görsel efekt kalitesiyle ilgili çok sayıda kötü eleştiri aldı.

    Serinin bu noktadan sonra nereye gideceği belli değil ve daha önce yıldız Chris Hemsworth, Thor olarak geri dönüp dönmeyeceğinden veya ne zaman geri döneceğinden emin olmadığını belirtmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top