Hesabım
    Scarlett Johansson, Black Widow'un Geri Dönüşü Hakkında Konuştu: "Zombi Filmi mi Yapıyoruz?"

    Marvel Studios'un orijinal Avengers ekibini geri getirmeye yönelik planları konuşulmaya devam ediyor.

    .

    Scarlett Johansson, Marvel Studios'un orijinal Avengers ekibini geri getirmek istemesi hakkındaki söylentilere eğlenceli bir şekilde değindi.

    Çıkardığı kozmetik serisi hakkında konuşmak için TODAY Show'a çıkan yıldız oyuncuya, son zamanlardaki Marvel Sinematik Evreni söylentilerine ilişkin sorular da yöneltildi. Johnsonn'ın, Marvel Sinematik Evreni'ndeki Black Widow karakteri "Avengers: Endgame"de ölmüş ve oyuncu bundan önceki olayları anlatan solo filmi "Black Widow"un ardından MCU'ya veda etmişti.

    Black Widow'un diğer Avengers üyeleriyle birlikte MCU'nun geleceğine dahil olması hakkında Johansson şaka yaparak "Aman tanrım! Bunun nasıl olacağını bilmiyorum.. Bu bir zombi filmi mi?" şeklinde yanıt verdi ve sözlerine şöyle devam etti: "Sanırım bu sondu, değil mi? Geçti. Bu bir mucize olurdu. Gerçek bir Marvel mucizesi olurdu. Bir mucize olurdu. Ama kim bilir?"

    Tüm bu spekülasyonlar, Variety'de yayınlanan bir makalenin ardından hızla büyüdü. Marvel Studios böyle bir projeyi duyurmamış olsa da Robert Downey Jr.'ın Iron Man rolüne geri döneceğine dair iddialar sosyal medyayı çoktan ele geçirdi.

    Geçtiğimiz günlerde "The Marvels"ın galasına katılan Marvel Studios başkanı Kevin Feige de bu iddialara değinerek "Biz bunu tartışmadık ve gerçek bu" demiş sonrasında ise "Ancak geri dönüş açısından konuşacaksam, bekleyip görmemiz gerekecek" diyerek ufak da olsa bir açık kapı bırakmıştı.

    Kevin Feige, Avengers Kadrosunun Geri Dönmesi Hakkında İlk Kez Konuştu

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top