Hesabım
    Marvel Studios'un Kötü Gidişatını "Thunderbolts" Durdurabilir mi?

    Filmde Us Agent rolünü tekrarlayacak olan Wyatt Russell, "Thunderbolts"un geçmişte gördüğümüz Marvel filmlerinden farklı olduğunu söyledi.

    .

    "Deadpool 3" gelecek yıl yayınlanacak tek Marvel Sinematik Evreni filmi olsa da Marvel Studios 2025 için oldukça yoğun bir takvime sahip. "Captain America: Brave New World", "Thunderbolts", "Fantastic Four" ve "Blade" gibi heyecanla beklenen filmler, çeşitli vizyon tarihi değişiklikleirnden sonra 2025 yılı için sıralandı, tabii yeni bir değişiklik olmazsa...

    Yazar ve yönetmenlerini kaybeden, birkaç revizyondan geçen "Blade"in sürekli gündeme gelen sorunları, hayranların, artık filmin yapılıp yapılamayacağı konusunda şüphe duymasına neden oluyor. Dördüncü Captain America filminin çekimleri tamamlanmıştı ancak gecikmeye bakılırsa film ciddi bir yenilenmeden geçecek gibi duruyor. "Fantastic Four" kadrosunun açıklanması ise uzun zamandır heyecanla bekleniyor ve şimdiye kadar herhangi resmi bir açıklama gelmemesi çeşitli spekülasyonların dolaşmasına yol açıyor.

    Geriye, grevler nedeniyle çekimi ertelenen ve kısa süre içinde yeniden sete çıkmaya hazırlanan "Thunderbolts" kalıyor. Marvel görünüşte her şeyi yaratıcı bir şekilde elden geçirirken, bu filmin de etkilenip etkilenmeyeceğine dair sorular var.

    Filmin oyuncularından biri olan Wyatt Russell, şu anda Apple TV+'ta yayınlanan dizisi "Monarch: Legacy of Monsters"ın tanıtımları için Josh Horowitz ile konuştu. Kendisine "Thunderbolts" ile ilgili sorular yöneltildiğine Russell, Marvel'a yönelen tepkiyi anladığını ama bunun düzeleceğini düşündüğünü söyledi:

    "İyi olacağına inancım tam. Herkesin şu anda Marvel'da işlerin pek iyi gitmediğini düşündüğünü biliyorum… Jake'i [Schreier, yönetmen] çok iyi tanıyorum ve Jake'in ne kadar akıllı olduğunu ve onun ilginç ve farklı bir şey yapmaya, herkesin yeteneklerini en iyi şekilde kullanmaya ne kadar önem verdiğini biliyorum. Ve ortaya çıkardıkları hikaye gerçekten ilginç; hikayenin bazı kısımlarını ve nasıl işlediğini biliyorum, bunun hakkında konuşamam. Ancak geçmişte gördüğünüz gibi basit bir Marvel filmi değil."

    "Thunderbolts" filminin farklılığına vurgu yapan ilk isim Russell değil. Yönetmen Jake Schreier de daha önce filmin "alışılmışın dışında" olacağını söylemişti. Şimdilik hikaye ayrıntılarıyla ilgili herhangi bir detay paylaşılmadı ve "Thunderbolts"un MCU'nun kötü gidişatını durdurabilen filmlerden biri olup olmayacağını zaman gösterecek.

    Film, Winter Soldier (Sebastian Stan), Red Guardian (David Harbour), John Walker/Us Agent (Wyatt Russell), The Ghost (Hannah John-Kamen), Yelena (Florence Pugh), Taskmaster (Olga Kurylenko), Thaddeus E. 'Thundebrolt' Ross (Harrison Ford) ve Contessa Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus) karakterlerini bir araya getirecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top