Hesabım
    Charlize Theron ve Daniel Craig, Soygun Filmi "Two for the Money" İçin Bir Arada

    Filmin yönetmen koltuğunda Justin Lin oturuyor.

    .

    Charlize Theron ve Daniel Craig, "Hızlı ve Öfkeli" serisinin birden çok filmine imza atan Justin Lin'in yöneteceği yeni soygun gerilim filmi "Two for the Money" için bir araya geliyor. Filmin büyük ihale savaşını Apple Original Films kazandı.

    Henüz geliştirilme aşamasında olan projenin senaryosunu "Hızlı ve Öfkeli 10"un ortak yazarı Dan Mazeau kaleme alıyor. Lin, Theron, Jeff Kirschenbaum ve Joe Roth yapımcılığını üstlenecek.

    Olay örgüsünün ayrıntıları bilinmiyor ancak filmin, iki yıldızın canlandırdığı iki kariyerli hırsız arasındaki ilişkinin gelişimini takip ettiği söyleniyor. Film, ikilinin 'hızlı bir uyum'a sahip olduğu söylenen üç büyük iş boyunca onları takip edecek.

    Lin ve Mazeau'nun proje fikrini, "Hızlı ve Öfkeli" serisinin onuncu filmini hazırlarken buldukları ve kadronun bir parçası olan Theron'a teklif ettikleri bildirildi.

    Theron, Craig'in rol arkadaşı olmasını önerdi. Lin daha sonrasında "Hızlı ve Öfkeli 10"un yönetmenliğinden ayrıldı ve çekimleri Louis Leterrier tamamladı.

    "Two for the Money", Apple'ın bu yıl Scorsese'nin "Killers of the Flower Moon", Ridley Scott'un "Napoleon" ve Matthew Vaughn'un yakında çıkacak "Argylle" gibi filmlerle doldurduğu yüksek profilli film listesine katılıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top