Hesabım
    "Civil War" İlk Fragman: Amerika Birleşik Devletleri Parçalanıyor!

    Alex Garland imzalı aksiyon filminde Kirsten Dunst, Jesse Plemons gibi isimler rol alıyor.

    A24, beğenilen "Ex Machina" ve "Annihilation" filmlerinin yazar ve yönetmeni Alex Garland'ın yeni aksiyon filmi "Civil War"dan ilk fragmanı yayınladı.

    Hikaye, Amerika Birleşik Devletleri'nde, çok da uzak olmayan bir gelecekte geçiyor ve bir yol filmi, hicivli bir savaş filmi ve ileri düzey bir tetikçi kombinasyonu olarak özetleniyor.

    Fragmana göre her şey, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki 19 eyaletin birlikten ayrılmasıyla başlıyor ve artık Kaliforniya ve Teksas'ın aynı tarafta yer aldığı 'Batı Kuvvetleri' ve 'Florida İttifakı' gibi gruplardan oluşuyor.

    Fragmanın geri kalanı, bir savaş bölgesi fotoğrafçısı olan Kirsten Dunst'un da dahil olduğu, çılgına dönmüş ülkeyi dolaşan bir aileyi anlatıyor.

    Kadroda Jesse Plemons, Nick Offerman, Wagner Moura, Stephen McKinley Henderson, Cailee Spaeny, Karl Glusman, Sonoya Mizuno, Jonica T. Gibbs ve Jess Matney yer alıyor.

    Gregory Goodman, Andrew Macdonald ve Allon Reich, A24 ve DNA Films için yapımcılığını üstlenecek. 2024 ilkbaharında vizyona girmesi planlanan film IMAX formatında da gösterime girecek.

    "Civil War" Garland'ın dördüncü uzun metrajlı filmi olacak. Garland aynı zamanda "Never Let Me Go", "Sunshine" ve "Dredd" gibi filmlerin senaryolarını yazdı; FX'in "Devs" serisini yaratıp yönetti ve "Enslaved: Odyssey to the West" video oyununun ortak yazarlığını yaptı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top