Hesabım
    Dwayne Johnson ve Chris Evans'lı "Red One" Ne Zaman Vizyona Girecek?

    Sevilen yıldızları buluşturan aksiyon filminin vizyon tarihi açıklandı.

    Amazon Studios

    Başrollerini Dwayne Johnson ve Chris Evans'ın paylaştığı aksiyon komedisi "Red One" için vizyon tarihi belirlendi. Başlangıçta yalnızca Prime Video'da yayınlanması planlanan filmin, 15 Kasım 2024'te sinemalarda gösterime gireceği açıklandı.

    Deadline'a göre film sinema gösteriminin ardından Prime Video'ya da eklenecek. Stüdyonun filmi önce sinema salonlarına taşıması filme ne kadar güvendiğini gösteriyor, test gösterimlerinin de son derece başarılı olduğu bildiriliyor.

    Dwayne Johnson, Sıradaki Filmiyle Hollywood'un En Çok Kazanan Aktörü Oldu!

    "Red One"ın konusu büyük ölçüde gizli tutuluyor ancak bunun Noel temalı bir aksiyon filmi olduğu biliniyor. Ayrıca projenin dünya çapında geçecek dört bölümlük bir aksiyon-macera komedisinin ilk ayağı olması bekleniyor.

    J.K. Simmons, Lucy Liu, Kiernan Shipka, Kristofer Hivju, Nick Kroll, Mary Elizabeth Ellis ve Wesley Kimmel gibi isimlerin de oyuncu kadrosuna yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda ise Jake Kasdan var. Kasdan ve Johnson daha "Jumanji: Welcome to the Jungle"da birlikte çalıştı.

    Filmin senaryosunu, Hızlı ve Öfkeli serisindeki birçok filmin senaryosunu yazan Chris Morgan kaleme aldı. Senaryo, yapımcı Hiram Garcia'nın (Jungle Cruise, Red Notice) orijinal bir hikayesinden uyarlandı. Garcia, Dwayne Johnson, Jake Kasdan, Chris Morgan, Dany Garcia ve Melvin Mar ile birlikte yapımcılığı da üstleniyor.

    Dwayne Johnson Yeni Filminde Ünlü MMA Dövüşçüsünü Canlandıracak

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top