Hesabım
    Steven Yeun "Thunderbolts" Kadrosundan Ayrıldı

    Prodüksiyonu Hollywood grevleri nedeniyle geciken filmin çekimleri ilkbaharda başlayacak.

    .

    "The Walking Dead", "Minari" ve "Nope" gibi yapımlarla tanınan Steven Yeun, Marvel Studios'un "Thunderbolts" filminden ayrıldı.

    Yeun'un filmle bağlantısı ilk olarak Şubat ayında duyuruldu ancak bugüne kadar Marvel, aktörün hangi rolü üstleneceğini açıklamadı. Yeun'un filmde Sentry karakterini canlandırması bekleniyordu.

    "Thunderbolts" Yeun'un 2023 yapımı beğenilen Netflix dizisi "Beef"teki yazar/yönetmen ekibiyle yeniden bir araya gelmesini sağlayacaktı. Geçtiğimiz aylarda yaşanan senaristler ve oyuncular grevleri nedeniyle "Thunderbolts"un prodüksiyonu gecikti ve çekimler henüz başlamadı. Bu gecikme muhtmelen, son yıllarda oldukça popüler olan Yeun'un çalışma takviminde planlama sorunlarına yol açtı.

    "Thunderbolts"ta, Florence Pugh (Yelena Belova), Sebastian Stan (Bucky Barnes/The Winter Soldier), Wyatt Russell (John Walker/US Agent), David Harbour (Alexei Shostakov/Red Guardian), Olga Kurylenko (Taskmaster), Hannah John-Kamen (Ava Starr/Ghost), Julia Louis-Dreyfus (Valentina Allegra de Fontaine) daha önceki MCU rollerine geri dönerken, Harrison Ford, Thaddeus 'Thunderbolt' Ross olarak izleyici karşısına çıkacak.

    Çekimlerin önümüzdeki ilkbahar aylarında başlaması bekleniyor. Filmin vizyon tarihi 25 Temmuz 2025 olarak açıklandı.

    Steven Yeun yakında Bong Joon Ho'nun Robert Pattinson başrollü bilim kurgu filmi "Mickey 17"de ve Kristen Stewart liderliğindeki Sundance filmi "Love Me"de görülecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top