Hesabım
    "Fantastic Four" Senaryosu Yeniden Yazılıyor

    Marvel Studios, çekimler başlamadan önce "Fantastic Four" senaryosunu büyük ölçüde elden geçirmeye karar verdi.

    Marvel Studios

    Marvel Studios'un gelecek filmleri arasında en çok beklenenlerden biri, yeni "Fantastic Four" filmi. Karakterlerin Marvel Sinematik Evreni'ne dahil olacağı bu yeni macera için oyuncu kadrosunun açıklanması uzun zamandır heyecanla bekleniyor ve birçok oyuncunun adı geçiyor. Ancak son haberler, Marvel Studios'un oyuncu kadrosunu yakında açıklamayacağını gösteriyor.

    DanielRPK aracılığıyla yakın zamanda yayınlanan bir rapor, filmin senaryosunun yeniden yazıldığını ve yeniden yazımlar için yeni yazarların ekibe dahil edildiğini gösteriyor. Son taslağın bir veya iki ay içinde tamamlanması bekleniyor.

    2 Mayıs 2025'te gösterime girecek olan filmin çekimlerinin Londra'daki Pinewood Stüdyoları'nda Ağustos ayında başlaması bekleniyor. Senaryo revize çalışmalarının çekimleri geciktirmeyeceği tahmin ediliyor.

    Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Joseph Quinn, Anya Taylor-Joy ve Ebon Moss-Bacharach'ın filmde önemli roller üstleneceği söyleniyor ancak henüz hiçbir şey doğrulanmadı. Filmin yönetmenn koltuğunda ise "WandaVision" dizi sorumlusu Matt Shakman oturuyor.

    "Fantastic Four" karakterleri daha önce 2005 ve 2007 tarihli 20th Century Fox yapımları ve 2015 tarihli reboot ile beyaz perdeye taşındı. Tim Story tarafından yönetilen ilk filmlerde Reed Richards'ı Ioan Gruffudd, Sue Storm'u Jessica Alba, Johnny Storm'u Chris Evans ve Ben Grimm'i Michael Chiklis canlandırmıştı. Josh Trank tarafından yönetilen 2015 tarihli yapımda ise Reed Richards rolünde Miles Teller, Sue Storm rolünde Kate Mara, Johnny Storm rolünde Michael B. Jordan ve Ben Grimm rolünde Jamie Bell yer aldı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top