Hesabım
    Ethan Coen İmzalı "Drive Away Dolls"tan Yeni Fragman

    Filmde Margaret Qualley, Geraldine Viswanathan, Pedro Pascal, Matt Damon gibi isimler rol alıyor.

    Ethan Coen'in yeni yol filmi "Drive Away Dolls"un (Kaçak Kızlar) ikinci fragmanı yayınlandı. Film, yıllarca kardeşi Joel Coen ile birlikte çalışan Ethan Coen'in ilk solo yönetmenlik çabasını temsil ediyor.

    Coen ile eşi Tricia Cooke'un yıllar önce kaleme aldığı, Russ Meyer'den ilham alan "Drive Away Dolls"un 1970'lerin lezbiyen yol ve macera filmlerinin yeni bir vücut bulmuş hali olduğu söyleniyor.

    Hikaye iki kadına odaklanıyor: Kız arkadaşından ayrılığından yakınan sınırsız özgür ruhlu Jamie (Margaret Qualley) ve onun umutsuzca gevşemeye ihtiyacı olan ağırbaşlı arkadaşı Marian (Geraldine Viswanathan).

    Chris Evans ve Aubrey Plaza, Ethan Coen'in Yeni Filminde Buluşuyor

    Yeni bir başlangıç ​​arayışı içinde olan ikili, Tallahassee'ye doğaçlama bir yolculuğa çıkar, ancak yol boyunca bir grup beceriksiz suçluyla yolları kesişince işler ters gider. İkilinin yol boyunca karşılaştığı kişileri ise Beanie Feldstein, Colman Domingo, Bill Camp, Pedro Pascal ve Matt Damon canlandırıyor.

    Coen ve Tricia Cooke orijinal senaryoyu birlikte yazdılar ve yapımcılığını Robert Graf, Tim Bevan ve Eric Fellner'la birlikte üstleniyorlar. ABD'de 23 Şubat'ta vizyona girecek filmin ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top