Hesabım
    Karayip Korsanları 6: Johnny Depp'in Yerini Ayo Edebiri Alabilir!

    Yeni bir söylentiye göre, "Pirates of the Caribbean 6" filminin başrolünde "The Bear" yıldızı Ayo Edebiri yer alabilir.

    Disney / FX

    Johnny Depp'in ikonik karakteri Kaptan Jack Sparrow'un Karayip Korsanları serisine geri dönüp dönmeyeceği uzun zamandır merak konusu.

    Eski eşi Amber Heard'ün açtığı aile içi şiddet davalarından sonra, yer aldığı serilerle ilişiği kesilen Depp, Disney tarafından dünya çapında milyarlarca dolar kazanan seriden de çıkarılmıştı. Hayranların ısrarla beklediği altıncı film yerine, Margot Robbie'nin başrolde olacağı bir filmle serinin yeniden başlatılacağı gündeme gelse de bu proje bir süre sonra rafa kalktı.

    Aktörün 2022'de Heard'e karşı açtığı itibar karalama davasını kazanmasının ardından Karayip Korsanları'nın iptal edilen 6. filminin durumunun ne olacağı yeniden gündeme geldi. Bu dönemde yapımcı Jerry Bruckheimer, Depp'in geri dönüşüne sıcak baktığını söylese de, aktör mahkemedeki sorgusu esnasında, Disney kendisine dünyaları da verse geri dönmeyeceğini belirtmişti.

    Johnny Depp, Karayip Korsanları'na Geri Dönecek mi?

    Hayranların bu konudaki meraklı bekleyişi devam ederken, şimdi yeni bir söylenti gündemde. İddialara göre, "Karayip Korsanları 6"nın başrolü için Johnny Depp yerine, "The Bear" dizisinin Emmy ödüllü yıldızı Ayo Edebiri düşünülüyor. Genç oyuncunun filmde Anne adında bir korsanı canlandıracağı ve bu rolün, 17. yüzyıldaki gerçek bir kadın korsan olan Anne Bonny'nin hayatına dayanacağı da iddialar arasında.

    Bunlar henüz herhangi bir kaynaktan doğrulanmadı fakat büyük bir hayran kitlesi bu habere karşı oldukça öfkelenmiş görünüyor. Sosyal medyada tepkisini dile getirenler arasında, "Disney berbat" şeklinde bir yorum yapan Elon Musk da yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top