Hesabım
    "Watchers" Fragman: Ishana Shyamalan'ın Ürkütücü İlk Filminde Dakota Fanning Başrolde

    Korku ve gerilim filmi "The Watchers", M. Night Shyamalan'ın kızı Ishana Night Shyamalan tarafından yazılıp yönetildi.

    Warner Bros. Pictures, gerilim sinemasının ünlü yönetmeni M. Night Shyamalan'ın kızı Ishana Night Shyamalan'ın ilk yönetmenlik denemesi "The Watchers"ın (Gözcüler) ilk fragmanını yayınladı.

    A. M. Shine'ın 2022 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan gerilim ve korku filminde, Dakota Fanning, Batı İrlanda'da geniş ve el değmemiş bir ormanda mahsur kalan 28 yaşındaki sanatçı Mina'yı canlandırıyor.

    Mina sığınacak bir yer bulduğunda, farkında olmadan her gece gizemli yaratıklar tarafından izlenen ve takip edilen üç yabancının yanında sıkışıp kalır. Siz onları göremezsiniz ama onlar her şeyi görürler. Georgina Campbell, Oliver Finnegan ve Olwen Fouere başrollerde Fanning'e eşlik ediyor.

    M. Night Shyamalan filmin yapımcılığını Ashwin Rajan ve Nimitt Mankad'la birlikte üstleniyor. Jo Homewood ve Stephen Dembitzer yönetici yapımcılığını üstleniyor.

    New Line Cinema ve Warner Bros Pictures imzalı "The Watchers" 7 Haziran'da sinemalarda gösterime girecek. M. Night Shyamalan'ın yeni filmi "Trap"in ise 2 Ağustos'ta sinemalarda olması planlanıyor.

    Josh Hartnett, Shyamalan'ın Yeni Filmini Anlattı: "Tuhaf ve Çok Karanlık"

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top