Hesabım
    Josh Hartnett, Shyamalan'ın Yeni Filmini Anlattı: "Tuhaf ve Çok Karanlık"

    M. Night Shyamalan'ın yeni filmi "Trap" hakkındaki ayrıntılar gizli tutuluyor.

    .

    "Oppenheimer" ve "Black Mirror" gibi beğeni toplayan yapımlardaki rolleriyle ana akım medyaya bir tür geri dönüş yapan Josh Hartnett şimdiden yaklaşan projelerinden birinin tanıtımını yapıyor.

    Hartnett, M. Night Shyamalan'ın (Kulübeye Tıklat, Altıncı His) şu anda yapım aşamasında olan "Trap" adlı gerilim filminde rol alıyor ve proje hakkında son derece heyecanlı görünüyor. SAG Ödülleri öncesi kırmızı halıda IndieWire'a konuşan aktör, film ve filmdeki rolünden bahsetti.

    Kısa röportaj sırasında Hartnett, hayranlarının ve Shyamalan'ın bu yılın ilerleyen dönemlerinde görmeyi umabilecekleri şeyler hakkında genel bir izlenim verdi ancak hâlâ gizli tutulan rolünün ve hikayenin ayrıntıları konusunda sessiz kaldı.

    Hartnett, tüm rollerinde değişiklik aradığını belirttiktenn sonra şunları söyledi: "M. Night ile çalışmak kariyerimin en iyi deneyimlerinden biriydi. Bence o, kelimenin tam anlamıyla, gerçek anlamda bir sanatçı. Ve sanırım insanlar yaptığımız filme gerçekten şaşıracaklar ve heyecanlanacaklar. Çok tuhaf, çok karanlık ve vahşi.

    Kariyerinde "30 Days of Night", "The Black Dahlia" ve doğaüstü dizi "Penny Dreadful" gibi yapımlar olan Hartnett gerilim ve korku dünyasına yabancı değil. Ancak "Trap" filminde gerçekten de farklı bir performans sunma potansiyeli var çünkü Shyamalan, 2016'da "Split"le geri dönüşünden bu yana hikaye anlatımının sınırlarını zorluyor.

    Bu yıl göreceğimiz tek Shyamalan filmi "Trap" olmayacak. Yönetmenin kızı Ishana Shyamalan, ilk uzun metrajlı filmini "The Watchers" ile izleyici karşısına çıkacak. Hikayenin ayrıntıları Warner Bros. tarafından da açıklanmadı ancak bu yıl Shyamalan ailesi için kesinlikle çok iyi bir yıl olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top