Hesabım
    "Deadpool & Wolverine" MCU'yu Tamamen Değiştirecek Bir Çoklu Evren Konsepti Getirecek

    "Deadpool & Wolverine" filminin Marvel Sinematik Evreni'nin dinamiklerini değiştirecek çığır açıcı bir konsept sunacağı iddia edildi.

    Marvel Studios

    26 Temmuz'da vizyona girecek olan "Deadpool & Wolverine", çizgi romanlardan çok önemli bir konsepti Marvel Sinematik Evreni'ne tanıtmaya hazırlanıyor.

    2024 yılının en çok beklenen yapımlarından biri olan filmde hayranlar, Hugh Jackman'ın Wolverine'i ve Ryan Reynolds'ın Deadpool'unu ilk kez bira arada görecek. Filmin vizyon tarihi yaklaştıkça heyecan artıyor ve yakın zamanda çıkan bir söylenti, filmin MCU'yu sonsuza dek değiştirebileceğini gösteriyor.

    Hollywood'a dair sektör haberleriyle tanınan güvenilir kaynaklardan biri olan Daniel Richtman'a göre, Deadpool'un çok beklenen üçüncü bölümü, bir evrenin hayatta kalmasının anahtarının belirli bir kahramanın elinde olduğu konsepti tanıtacak.

    Basit bir ifadeyle, eğer söz konusu kahraman ölürse veya evreninden çıkarılırsa, tüm evren sona erecektir. bu konsept ayrıca her evrenin farklı bir kahramanı olacağını da açıkça ortaya koyuyor, yani bir evrende bu yeteneğe sahip iki Thor veya Örümcek Adam olmayacak.

    Marvel bu konsepti sinema evreninde ilk kez kullanacak. Ancak bu kavram Marvel Comics'te çok daha önce tanıtılmıştı ve bu kahramanlar Nexus Varlıklar (bağlantı noktası varlıkları) olarak biliniyor.

    "Deadpool 3" Marvel Sinematik Evreni'ni Sarsmaya Geliyor

    Marvel çizgi romanlarınndaki Nexus Varlıklar, olasılığı etkileme ve geleceği şekillendirme konusunda olağanüstü güce sahip benzersiz varlıklar olarak kabul edilir. Ayrıca Evrensel Zaman Akışını da bozabilirler. Çoklu evrende istikrarın sağlanmasına yardımcı olan bu varlıkların ne kadar önemli olduğunu belirtmeye gerek yok.

    Nexus Varlıkları, Disney+ dizisi "Loki"de tanıtıldıktan sonra zaten MCU'nun büyük bir parçası haline gelen Zaman Değişikliği Otoritesi tarafından izleniyor. Marvel'ın gelecek filmde bu konsepti nasıl tanıtacağını ve buradaki "bağlantı noktasının" kim olacağını görmek ilginç olacak. Hayranlar Deadpool'un MCU'da Nexus Being olarak tanıtılabileceğine inanıyor ancak henüz hiçbir şey doğrulanmadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top