Hesabım
    Spider-Man Spin-off Filmi "Kraven The Hunter" Yine Ertelendi

    Sony Pictures vizyon takviminde bazı değişiklikler yaptı.

    Sony Pictures

    Sony, merakla beklenen önemli filmlerin de yer aldığı vizyon takviminde birtakım değişikliklere gitti.

    İlk olarak, Sony ve Marvel'ın Spider-Man spin-off filmi "Kraven The Hunter" (Avcı Kraven) filmi, 30 Ağustos'tan 13 Aralık 2024'e ertelendi. Film böylece, Amerika'da Noel tatili sırasında vizyonda olacak tek R dereceli film oldu.

    Başrolünü Aaron Taylor-Johnson'ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Oscar'lı oyuncular Russell Crowe ve Ariana DeBose'un da yer aldığı "Kraven The Hunter" şiddet sahneleri nedeniyle R derecelendirmesi almıştı.

    Başlangıçta filmin 2023'ün sonlarında vizyona girmesi planlanmıştı, şimdiki tarihle birlikte film bir yıl gecikmeyle izleyiciler ile buluşacak.

    Ayrıca başrollerinde Jackie Chan, Ralph Macchio ve Daniel Wu'nun yer aldığı "The Karate Kid"in yeniden yapımı da 13 Aralık 2024'ten 30 Mayıs 2025'e ertelendi.

    Gecikme aynı zamanda, yeni "Karate Kid" filminin, Netflix'teki "Cobra Kai" dizisinin altıncı ve son sezonunu takip edeceğini de kesinleştiriyor.

    Takvime yeni eklenen filmler arasında ise Blumhouse'un korku filmi "They Listen" (30 Ağustos 2024) ve Legendary ile Sony’nin, kadrosunda Ryan Reynolds ve Jasonn Momoa gibi yıldızların olduğu animasyon filmi "Animal Friends" (15 Ağustos 2025) yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top