Hesabım
    Netflix Belgeseli "Britney Vs. Spears"tan Fragman

    Artık sır yok, artık sessizlik yok!

    Britney Spears'ın hayatını kontrol eden onlarca yıllık vasiliğin ardından mahkeme hesaplaşması yeniden kızışırken, Netflix, bugün iyi zamanlanmış belgesel Britney vs Spears'a ilk önemli bakışı sundu ve fragmanı paylaştı. Erin Lee Carr'ın yönettiği film, baskıcı yasal karışıklığı irdelememizi sağlayacak ve bir zamanların pop prensesinin hayatına bir bakış atmamızıa imkan verecek.

    Salı günü duyurusu yapılan, yapımcılığını Liz GarbusDan Cogan ve Amy Herdy'nin üstlendiği belgesel, 28 Eylül'de platformda yayınlanacak. Zamanlama, şov dünyasında neredeyse her şey olduğundan, bu tarih, 2008'den bu yana Spears'ın hayatının neredeyse her alanında dizginleri elinde tutan konservatuvar için ölüm çanı olabilecek, tıklım tıklım dolu Los Angeles Yüksek Mahkemesi duruşmasından bir gün öncesi.

    “Koruma dairesine çok yakın birinden” sızdırılmış belgeler ve başka önemli bilgiler vaat eden Britney vs. Spears, esas olarak sanatçı, babası Jamie Spears, avukatlar ve bir vasi arasında geçen irade ve mali kontrol savaşı olarak kurulmuş gibi görünüyor. Yargı yetkilileri, yaklaşık 60 milyon dolarlık servetinin üzerindeki haklar için yakında yeni kararı açıklayacak.

    Yine, zamandan bahsedersek, Netflix, resmi ilk tam fragmanı, Britney'nin yeni avukatı Matthew Rosengart'ın bir dava açmasından bir saatten az bir süre sonra yayınladı. Britney'nin alenen "istismarcı" olarak nitelendirdiği yaşlı Spears istifa etmezse, şarkıcının babasının 29 Eylül'e kadar güçlü muhafazakarlığından uzaklaştırılması için yeni dilekçe verilebilir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top