Hesabım
    Fantastik Film "The Blazing World"den Fragman!

    Carlson Young, yazdı, yönetti ve oynadı...

    Vertical Entertainment, The Blazing World'ün resmi fragmanını ve posterini yayınladı. Aynı zamanda başrolde yer alan ve ilk uzun metrajlı yönetmenliğini yapan Carlson Young (Scream: The TV Series), yeni fantastik gerilim filminin senaryosunu da yazdı. Film, ilk olarak 2021 Sundance Film Festivali'nin Next bölümünde, Young'ın Yenilikçi Ödülü'ne aday gösterilmesiyle dünya prömiyerini yaptı.

    Film, 15 Ekim'de seçili sinemalarda ve isteğe bağlı dijitalde gösterime girecek. The Blazing World, Sundance galasında büyük eleştiriler aldı ve fragman, izleyicilere gerçekliğin doğasını sorgulamaya zorlayan bu çarpık filmden ne beklenebileceğine dair sadece bir ipucu sunuyor. Young, ikiz kardeşini altı yaşında trajik bir kazada kaybeden genç bir kadın olan Margaret rolünde. Yıllar sonra Margaret, kız kardeşinin aslında yaşamla ölüm arasında bir yerde geziniyor olabileceğini keşfeder ve yüz yüze gelirken rüya gibi bir dünyayı dolaşmak için yola koyulur. Fragmanın bir kısmında belirli bir orkestra temasının kullanılması, filmin gerçeküstülüğünü vurguluyor gibi görünüyor.

    The Blazing World'de Young'a ek olarak Udo Kier (The Painted Bird, Downsizing), Dermot Mulroney (Hanna), Vinessa Shaw (3:10 to Yuma), Soko (Her) ve John Karna (Lady Bird) rol alıyor. Margaret Cavendish'in aynı adlı çalışmasından ilham alan film, senaryoyu Pierce Brown'la birlikte yazan Young tarafından yönetiliyor. Brinton Bryan ise yapımcı olarak görev yapıyor.

    Vertical Entertainment'ın yayınladığı resmi özete göre; İkiz kardeşinin kazara boğulmasından on yıllar sonra, kendine zarar veren genç bir kadın (Carlson Young) ailesinin evine döner ve kendini kız kardeşinin hala hayatta olabileceği alternatif bir boyuta çekili bulur. Hayal gücünün en karanlık koridorlarında yaptığı destansı bir yolculukla, kendisini sınıra daha da yaklaştıran iblisleri kovmaya çalışır.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top