Hesabım
    ‘Super Mario Bros.’un Animasyon Filmi İçin Çalışmalar Başladı

    Seslendirme kadrosunda önemli yıldızlar var

    Super Mario Bros. animasyon filmi, ikonik Nintendo karakteri olarak yer alacak Chris Pratt liderliğindeki tüm yıldızlardan oluşan bir seslendirme kadrosuyla güçleniyor. Film, 21 Aralık 2022'de vizyona girecek. Pratt'e seslendirme kadrosunda katılanlar arasında Anya Taylor-Joy (Princess Peach) Charlie Day (Luigi), Jack Black (Bowser), Keegan-Michael Key (Toad), Seth Rogen (Donkey Kong), Fred Armisen (Cranky Kong), Kevin Michael Richardson (Kamek) ve Sebastian Maniscalco (Spike) katılıyor.

    Super Mario Bros. filmi, Universal'ın Kuzey Amerika'da dağıtımı ve Illumination ile finansmanını sağlama üzerinden Nintendo ve Illumination ortaklığından geliyor. Uluslararası kullanıma sunulması daha sonraki bir tarihte açıklanacak. Video oyunu devi, perşembe günkü Nintendo Direct sunumu sırasında haberi paylaştı. Illumination'ın kurucusu Chris Meledandri ve Mario'nun efsanevi yaratıcısı Shigeru Miyamoto yapımcılığı üstlenecek.

    Aaron Horvath ve Michael Jelenic, yönetmenlik yaparken, The LEGO Movie 2: The Second Part ve Minions: The Rise of Gru senaristi Matthew Fogel senaryoyu kaleme aldı. Yapımcı Meledandri; "Mario ve Luigi, tüm popüler kültürün en sevilen kahramanlarından ikisi ve bu karakterleri bir animasyon filminde hayata geçirmek için Shigeru Miyamoto ve Nintendo'nun geniş yaratıcı ekibiyle bu kadar yakın çalışma fırsatına sahip olmaktan dolayı onur duyuyoruz." dedi.

    Super Mario, ilk olarak 1981 yapımı Donkey Kong'da baş karakter olarak ortaya çıktı ve ilk olarak 1985'te Super Mario Bros adıyla kendi oyununa sahip oldu. Oyunun amacı, bıyıklı tesisatçı Mario ve onun uzun boylu kardeşi Luigi'nin, Prenses Peach'i kötü adam Bowser'dan kurtarma arayışını tamamlamaktı. Mario ve Luigi, Bob Hoskins'in Mario ve John Leguizamo'nun Luigi rolünde oynadığı, 1993 yapımı canlı aksiyon filmine konu oldu ama film çok kötü bulundu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top