Hesabım
    ‘Hotel Transylvania 4’, Amazon'la Ev Sinemasına Geliyor

    Sony, salon gösterimlerini atlayıp, yayın haklarını Amazon'a sattı

    Sony Pictures Animation ve Amazon arasında, Amazon Prime Video aracılığıyla dünya çapında yayınlanacak animasyon filmi “Hotel Transylvania: Transformania” için 100 milyon doların üzerinde bir ederi olan anlaşma imzalanmak üzere. "Hotel Transylvania", 2012'den bu yana dünya çapındaki sinemalarda 1,3 milyar dolardan fazla hasılat elde eden ilk üç filmle Sony için bir gişe canavarı oldu.

    Covid vakalarındaki, ağırlıklı olarak aşılanmamış insanları enfekte eden, oldukça bulaşıcı delta varyantının yol açtığı artış ve 12 yaşın altındaki çocuklar için henüz bir aşı olmaması, bir animasyon filminin salonları es geçmesi için yeterli sebepler. New York City'nin salı günü kapalı mekanlar için bir aşı zorunluluğunu yürürlüğe koymasıyla birlikte Sony, yayın politikasını değiştirme kararı aldı.

    1 Ekim'de vizyona girmesi planlanan dördüncü “Hotel Transylvania” filmi için alternatif bir gösterim kararı alındı. Sony, dünya çapındaki bazı hakları elinde tutacak. Özel bir yayın hizmeti olmayan tek büyük stüdyo olan Sony, yayın ekosistemindeki 2020 ve 2021 filmleri için anlaşmalar yaptı. 2020'de Sony, Apple TV Plus ile "Greyhound", HBO Max ile "An American Pickle" ve Hulu ile "Happiest Season" için anlaşma yaptı. Bu yıl stüdyo, “Fatherhood”, “The Mitchells vs. the Machines” ve “Vivo” için Netflix'le ve 3 Eylül'de piyasaya sürülecek olan “Cinderella” için Amazon'la el sıkıştı.

    “Hotel Transylvania” dizisinin “son bölümü” olarak kabul edilen “Transformania”nın yönetmenliğini Derek Drymon ve Jennifer Kluska yaparken, senaryosunu Amos Vernon, Nunzio Randazzo ve yönetici yapımcılık da yapan Genndy Tartakovsky kalme aldı. Brian Hull ve Brad Abrell, orijinal yıldızlar Adam Sandler ve Kevin James'in yerini alarak sırasıyla Dracula ve Frankenstein rollerini seslendiriyorlar. Selena Gomez, Andy Samberg, David Spade, Steve Buscemi, Kathryn HahnJim Gaffigan ve Molly Shannon dahil olmak üzere kadronun geri kalanı seriye dönüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top