Hesabım
    ‘Army Of Thieves’ten Fragman ve Prömiyer Tarihi

    Devam filminden yeni fragman yayında!

    Netflix, bugün, Army of the Dead prequeli Army of Thieves için resmi bir fragman yayınladı ve 29 Ekim'de prömiyer yapacağını duyurdu. Prequel, Zack Snyder'ın orijinal zombi soygunu filminde görülen zombi salgınının başlangıç ​​aşamalarında gerçekleşiyor. Gizemli bir kadın tarafından hırsızlardan oluşan uyumsuz bir ekip yardımıyla, bir soygun yapmak için tutulan kasa hırsızı Ludwig Dieter (Matthias Schweighöfer) ile tanışıyoruz.

    Schweighöfer aynı zamanda, Zack Snyder ve Shay Hatten'ın bir hikayesine dayanan Shay Hatten'in senaryosundan Army of Thieves'i yönetti. Deborah SnyderWesley Coller ve Dan Maag ile birlikte Schweighöfer ve Zack Snyder yapımcılığı üstlendi. Ön filmde ayrıca Nathalie Emmanuel, Ruby O. Fee, Stuart MartinGuz Khan ve Jonathan Cohen rol alıyor.

    Mayıs ayında sinemalarda ve Netflix'te yayınlanan Army of the Dead, Las Vegas'ta bir soygun yapmak için zombiler tarafından parçalanma (ve elbette zombi olarak yeniden canlandırılma) riskiyle karşı karşıya kalan bir grup paralı askerin izini sürdü. Film, Netflix'te en çok izlenen on filmden biri oldu ve 75 milyon haneye ulaştı.

    Army of Thieves, Army of the Dead evreninin bir parçası olarak üzerinde çalışılan birkaç projeden biridir. Netflix ayrıca, Snyder'ın geliştirilmekte olan filminin isimsiz bir devamı olan Army of the Dead: Lost Vegas adlı bir anime dizisi de yapıyor. Film serisinin üçüncü bölümünün de olası çalışmalar arasında yer aldığı konuşuluyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top