Hesabım
    Çalışmaları Başlayan ‘Enola Holmes 2’den Yeni Detaylar

    Devam filminden yeni haberler var!

    Netflix, yaklaşmakta olan Enola Holmes 2'nin, orijinal filmin baş karakterini, suç ortağı ve potansiyel aşk ilgisi olan, Louis Partridge'in canlandırdığı Tewkesbury ile yeniden bir araya getireceğini açıkladı. Enola Holmes devam filmi hakkında henüz pek bir şey bilinmiyor, ancak, Millie Bobby Brown baş karakter olarak geri dönecek, Henry Cavill de Sherlock Holmes rolünü yeniden canlandıracak.

    Orijinali gibi, Enola Holmes 2 de Jack Thorne tarafından yazılacak ve Harry Bradbeer tarafından yönetilecek. İlk film, Nancy Springer'in The Enola Holmes Mysteries serisinin ilk kitabı The Case of the Missing Marquess'in hikayesini takip ederken, devam filminin ikinci kitap olan The Case of the Left Handed-Lady'yi ele alması olası gözüküyor.

    Netflix'in, serideki altı kitapla, devam filminin hikayeleri birleştirmesi ya da diğer kitapları, daha fazla potansiyel devam filmi için kullanması mümkün. Orijinal Enola Holmes için Deadline ile yaptığı röportajda Brown, devam filmi yapma olasılığından bahsetti: “Evet, anlatılacak daha çok hikaye var. Hikaye henüz bitmedi. O büyümedi, bir sonuç yok. Bence sonsuza kadar sürekli gelişen biri olacak ama kesinlikle ekranda gösterilecek daha çok şey var. Harry ve ben birlikte çalışmayı sevdik, bu yüzden böyle olmak zorunda.” dedi.

    Brown ayrıca, Entertainment Weekly'le konuştu ve ilk Enola Holmes hakkında; “Nihayetinde, bu hayatımda yaptığım en sevdiğim şey oldu. Hepsini yeniden böyle yapmak gerçekten bir rüya gibi olur.” dediç Enola Holmes 2'nin yakında gelmesiyle bu rüya gerçek olacak. Film için şu anda resmi bir çıkış tarihi yok, ancak, prodüksiyonun bu sonbaharda başlaması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top