Hesabım
    Millie Bobby Brown ve Henry Cavill, ‘Enola Holmes’ İçin Geri Dönüyor

    Netflix, devam filmi için çalışmalara başladı..

    Millie Bobby Brown, geçen yılın popüler Netflix filminin devamı niteliğindeki yapımda, genç, zeki ve huysuz Enola Holmes olarak daha fazla gizem çözmeye hazırlanıyor. Henry Cavill, yeni macerada dünyanın en meşhur dedektifi olan, Enola’nın ağabeyi Sherlock Holmes rolünü yeniden canlandıracak. Yönetmen Harry Bradbeer ve yazar Jack Thorne da devam filmi için geri dönüyor.

    Brown, serinin yeni bölümünü duyurarak, "Enola Holmes" ailemle tekrar ortak çalışmak için sabırsızlanıyorum. Enola'nın kalbimde özel bir yeri var. Güçlü, korkusuz, zeki ve cesur. Hayranların yolculuğunun nasıl devam ettiğini görmesi için sabırsızlanıyorum!" dedi. Filmin esinlendiği, sevilen “Enola Holmes Mysteries” kitap serisi, Sherlock Holmes’un kendi başına yetenekli bir süper dedektif olan ve çoğu zaman ünlü kardeşlerini zekâsıyla alt eden asi genç kız kardeşinin hikayesini anlatıyor. Nancy Springer tarafından yazılan altı kitaplık dizi, birden çok Edgar Ödülü'ne aday gösterildi.

    Devam filmi, yayıncının geçen yıl Legendary'den ilk filmin dünya çapında haklarını almasının ardından, Netflix'le ortaklaşa Legendary tarafından geliştiriliyor. Brown, ilk “Enola Holmes” filmini yaptı ve devam filmini kız kardeşi Paige Brown'la birlikte PCMA Productions markası altında yapmaya hazırlanıyor. Legendary’den Mary Parent, Alex Garcia ve Ali Mendes, Bradbeer, Thorne, Michael Dreyer ve Legendary’den Joshua Grode'yle birlikte yeni projede yapımcı olarak görev yapacak.

    Brown, ilk kez hem oyuncu hem yapımcı olarak bir projede yer alacak ve bu yaşta bunu başarabilen ender kişilerden biri konumunda. Brown, filmin uzun bir seriye dönüşüp, bir evren kuracağına dair oldukça umutlu.  Brown bu konuda, “İnsanların ilkine nasıl tepki verdiklerini görelim. Bakalım onlar da Enola'ya benim aşık olduğum kadar aşık oldular mı görelim ama kesinlikle anlatılacak çok daha fazla hikaye var." dedi. Netflix, geçen eylül ayında yayınlandıktan sonraki ilk 28 günde 76 milyon hanenin filmi izlediğini bildirmişti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top