Hesabım
    Çin'de Savaş Filmi ‘The Battle at Lake Changjin’ Çılgınlığı!

    Film, dünya genelinde, geçen haftanın en çok hasılat yapan filmi oldu

    Dünyanın en büyük sinema pazarlarından biri olan Çin'de, savaş filmi 'The Battle at Lake Changjin' çılgınlığı yaşanıyor. Film, geçtiğimiz hafta sonu olan 1-3 Ekim günleri arasında 203 milyon dolarl hasılat elde etti. Bu hasılat, dünyanın herhangi bir yerindeki en yüksek hasılat yapan filmi oldu. Çin'de savaş filmlerine karşı özel bir ilgi olduğunu da belirtelim.

    Elde edilen bu hasılat, 25. James Bond filmi “No Time to Die” (uluslararası pazarlarda 119 milyon dolar) ve devam filmi “Venom: Let There Be Carnage” (Kuzey Amerika'da 90,2 milyon dolar) tarafından kazanılan toplam hasılatla neredeyse aynıydı. Filmin toplam hasılatının ise tahminlere göre 700 milyon dolar civarında olması bekleniyor.

    Film, 1 Ekim Ulusal Gün tatilinden bir gün önce perşembe günü gösterime girdiği Çin anakarasında açık ara birinci oldu. Artisan Gateway'e göre, perşembe günü de dahil edildiğinde, film, piyasaya sürüldüğü toplam dört gün boyunca 234 milyon dolar hasılat elde etti ve pandemiden bu yana, bu rakama açılışta ulaşabilen ilk film oldu.

    Yerel sağlayıcı Ent Group'tan gelen ek verilere göre, “The Battle at Lake Changjin”in günde 157.000 gösterimden kazanım elde ettiği ve cuma ile pazar günleri arasında 25.5 milyon bilet alıcısı tarafından izlendiğini gösterdi. Bu hasılat, hafta sonu 70,6 milyon dolar ve dört gün boyunca toplam 90,4 milyon dolar gibi bir hasılat elde eden “Venom” ve “My Country, My Parents”in toplamından fazlaydı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top