Hesabım
    Ben Foster, Will Smith'li ‘Emancipation’ın Kadrosunda!

    Antoine Fuqua filmine bir yıldız oyuncu daha eklendi

    Ivan Nikolov

    Ben Foster, Charmaine Bingwa, Gilbert Owuor ve Mustafa Shakir, Will Smith'in başrolde olduğu Antoine Fuqua'nın yeni gerilim filmi “Emancipation”ın kadrosuna katıldı. Smith, kuzeye, özgürlüğe seyahat etme umuduyla Louisiana'dan kaçan bir köle olan Peter rolünde. “Emancipation”, kendisini güneydeki bir plantasyondan kurtarıp Birlik Ordusu'na katılan köleleştirilmiş bir kişi olan “Whipped Peter”ın gerçek hikayesinden ilham alıyor.

    1863'te, Peter'ın bir Ordu tıbbi muayenesi sırasında çekilen fotoğrafları ilk olarak Harper's Weekly'de yayınlandı. “The Scourged Back” olarak bilinen bir görüntü, Peter'ın çıplak sırtında bir kırbaçlanmanın izlerini gösterdi, köleliğin gerçek zulmünü aktardı ve nihayetinde artan halk muhalefetini daha da körükledi. Fuqua, filmiw n collage tarafından yazılan bir senaryodan yönetecek. Fuqua Films ve Will Smith'in medya şirketi Westbrook Inc., Apple Studios'a 120 milyon dolara satılan projeyi destekliyor.

    Foster, Smith'in karşısında, Peter dahil özgürlüğe kaçmaya çalışan her kölenin peşine düşen bir adam olan Fassel'i oynuyor. Bingwa, Peter'ın sevgili karısı Dodienne olarak görünecek. Owuor, Peter'la aynı kampta çalışan köleleştirilmiş bir adam olan Gordon'u canlandırırken, Shakir, Birlik Ordusu'nda görev yapan özgür bir siyahi adam olan Cailloux'yu canlandırıyor.

    Foster, sırasıyla “Six Feet Under” dizisi ve “Hell or High Water” filmlerindeki rolleriyle SAG ve Independent Spirit ödülleri kazandı. Oyuncu ayrıca, 2018 yapımı “Leave No Trace”le Gotham ödülüne aday gösterildi. Foster'ın filmografisinden öne çıkan diğer filmler arasında “3:10 to Yuma”, “The Messenger”, “Alpha Dog”, “Lone Survivor”, “Hostiles” “Kill Your Darlings”, “The Mechanic”, “Rampart” ve “X- Men: Last Stand” yer alıyor.  Oyuncu daha sonra Barry Levinson'ın yönettiği “The Survivor” ve “Violence of Action”da yer alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top