Hesabım
    Paramount, Korku Filmi The Deep House'un Fragmanını Yayınladı

    İddialı korku filminden ilk fragman yayında!

    Paramount + EPIX, Fransız korku film yapımcıları Alexandre Bustillo ve Julien Maury'nin, Kandisha'yla birlikte bu yıl gelen iki yeni filminden biri olan The Deep House için resmi fragmanını yayınladı. The Deep House, bu yılın başlarında Fantasia Film Festivali'nde gösterime girdi. Genç bir çift, bir su altı evini keşfetmek ve bulunması zor, terk edilmiş kentsel yapıların ve binaların keşfi olan "urbex" tutkularının bir parçası olarak deneyimlerini YouTube'da paylaşmak için Fransa'ya gider ve olaylar başlar.

    Çift, tenha bir gölün dibinde bulunan garip bir evin içine girdiklerinde planları bir değişiklikle sonuçlanır ve varlıkları, eve musallat olan bir ruh karanlığı uyandırır. Başrollerinde Camille Rowe, James Jagger ve Eric Savin yer alıyor. Bu korku filmi neredeyse tamamen su altında, batık bir tankta, görüntü yönetmeni Jacques Ballard liderliğinde çekildi.

    Resmi özete göre; "Tina (Camille Rowe) ve erkek arkadaşı Ben (James Jagger), bulunması zor, terk edilmiş kentsel yapıların ve binaların keşfi olan "urbex" tutkusuna sahip iki gözüpek YouTuber'dır. Hiçbir haritada olmayan ve adı olmayan bir ormanın içinde, en yeni ve en büyük maceralarının ne olabileceğine dair bir yol bulurlar. Sosyal medyada canlı yayındayken, uğursuz bir geçmişi olan gizemli bir evin bulunduğu yapay bir gölün dibine gerçek anlamda derin bir dalış yaparken kendilerini filme alırlar."

    The Deep House, daha önce Inside, Livid, Between the Living, Leatherface ve son zamanlarda Kandisha filmlerinin yapımcıları olan ünlü Fransız korku film yapımcıları Alexandre Bustillo & Julien Maury tarafından hem yazıldı, hem de yönetildi. Film, bu yılın başlarında Fransa'da açıldı ve bu yaz Fantasia Film Festivali'nde gösterildi. Paramount filmi, EPIX + üzerinden online izleme ve bazı ülkelerde sinemalarda 5 Kasım itibarıyla yayında olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top