Hesabım
    Netflix Romantik Komedisi "Love Hard"dan Fragman

    Filmin başrolünde Nina Dobrev yer alıyor

    Netflix, Nina Dobrev'in başrolde olduğu romantik komedi Love Hard'ın resmi fragmanını yayınladı. Dobrev, The CW'ye ait The Vampire Diaries, The Perks of Being a Wallflower ve bilim kurgu draması Flatliners'da rol almadan önce kariyerine Degrassi: The Next Generation'la başladı. Love Hard'da Dobrev, çevrimiçi aşkıyla tanışmak için ülke çapında uçan, ancak, onun avına tutulduğunu öğrenen Natalie'yi oynuyor.

    Netflix'ten yayınlanan yeni fragman, izleyicileri modern çevrimiçi flörtten memnun olmayan bir gazeteci olan Natalie'yi aşktaki şanssızlığıyla tanıştırıyor. Josh ile eşleştiğinde işler tersine dönüyor gibi görünüyor. “Şu andan itibaren, felaket randevu günlerim bitti.” diyor. Ancak Natalie, çevrimiçi sevgilisine sürpriz yapmak için New York'a geldiğinde, Jimmy O. Yang'ın oynadığı gerçek Josh'la tanışır. Bunu telafi etmek için Josh, Natalie ile sohbet ettiğini sandığı ve aynı kasabada yaşayan Tag'ı ayarlamasına yardım eder.

    Dobrev'le birlikte başrolde, HBO'nun Silicon Valley dizisinde Erlich'in yardımcısı Jian-Yang'ı oynamasıyla tanınan stand-up komedyeni Jimmy O. Yang yer alıyor. Never Have I Ever'ın Darren Barnet'i, Natalie'nin ilişki yaşamayı umduğu Tag'ı oynuyor. Diğer oyuncular arasında James Saito, Harry Shum Jr., Mikaela Hoover, Heather McMahan, Rebecca Staab, Althea Kaye, Matty Finochio ve Fletcher Donovan yer alıyor.

    Hernán Jiménez'in yönettiği Love Hard, Netflix'in tatil filmlerinden oluşan devasa listesinin bir ürünü. Dev platform, kasım ayı ve Noel Günü arasında 28 proje yayınlayacak. Piyasaya sürülecek diğer yüksek profilli filmler arasında Vanessa Hudgens'ın başrolde olduğu The Princess Switch 3, Brooke Shields ve Cary Elwes'in rol aldığı A Castle for Christmas ve LGBTQ+ romantizmi Single All the Way yer alıyor. Love Hard, 5 Kasım'da Netflix'te vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top