Hesabım
    Netflix Korkusu "Hipnotizma"dan Fragman!

    Netflix, korku-gerilim filminden ilk fragmanı yayınladı

    Netflix, yakında çıkacak olan Hypnotic (Hipnotizma) filminin ilk fragmanını yayınladı. Kate Siegel'in (Midnight Mass, The Haunting serisi) başrolde yer aldığı psikolojik gerilim filminden ayrıca yeni poster çizimleri ve daha önce hiç görülmemiş görüntülerle özel bir bakış paylaşıldı. Hipnotizma, 27 Ekim'de tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye'de yayınlanacak.

    Siegel, kendini iyileştirme aracı olarak alternatif sağlık biçimlerine yönelen Jenn adında genç bir kadını canlandırıyor. Jenn, ünlü hipnoterapist Dr. Meade'i (Jason O'Mara) öğrendikten sonra, geçmiş travmasını atlatmak için onu arar. Hiçbir korku eksikliği olmadan travmalarını keşfetmek ve onlardan kurtulmak istemektedir ve ölümcül, hayal bile edemeyeceği yan etkiler yaşamaya başlar.

    Dulé HillRichard D'Ovidio tarafından yazılan ve Michael J. Luisi'nin yapımcılığını üstlendiği yeni Netflix gerilim filminde Siegel ve O'Mara ile birlikte rol alıyor.  Filmi, Vertigo, The Game, Silence of the Lambs, Ex Machina ve Fatal Attraction gibi filmlerden ilham alan Suzanne Coote ve Matt Angel yönetiyor.

    Yönetmenler, yaptıkları ortak açıklamada izleyicilerin Hypnotic'ten ne almasını umduklarından bahsetti: "Böyle bir filmle amacımız seyircinin eğlenmesi. Film, kesintisiz, pek çok harika psikolojik unsur ve büyük dönüşler barındırıyor. Böyle filmleri seviyoruz ve günün sonunda,umarım seyirci bu yolculuktan keyif alarak uzaklaşır." dedi. Hipnotizma, 27 Ekim'de tüm dünyada Netflix'te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top