Hesabım
    Jake Gyllenhaal, Çizgi Roman Uyarlaması "Prophet"ın Başrolünde

    Yeni bir süper kahraman filmi geliyor!

    Jake Gyllenhaal, Extraction'la tanınan Sam Hargrave tarafından yönetilecek bir süper kahraman filmi olan Prophet'ta rol alacak. Deadpool'un yaratıcısı Rob Liefeld'in çizgi romanına dayanan film, yeni bir seri başlatmayı amaçlıyor. Hikaye, İkinci Dünya Savaşı sırasında Almanlar tarafından askere alındıktan ve bilimsel deneylere tabi tutulduktan sonra insanüstü güç kazanan John Prophet (Gyllenhaal) üzerine odaklanacak.

    Marc Guggenheim (Legends of Tomorrow, Arrow), Studio 8'ten Jeff Robinov ve John Graham, Prime Universe Films'ten Adrian Askarieh, Rob Liefield ve Brooklyn Weaver'ın birlikte yapımcı olacağı çizgi roman uyarlamasını kaleme alıyor. Studio 8'in CEO'su olarak görev yapan Robinov, “Jake ve Sam'le uzun süredir çalışmak bir hedefimizdi, bu yüzden sonunda bu eşsiz, aksiyon dolu tür filminde onlarla işbirliği yapmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Bu hikayeyi hayata geçirmek için ne düşündüklerini görmek için sabırsızlanıyoruz. Çizgi roman dünyasında güçlü, duygu yüklü ve görsel olarak farklı bir film olarak öne çıkacağından emin olduğumuz bir hikaye.” dedi.

    Prophet, Studio 8'in Roberto Rodriguez'in şu anda yapım aşamasında olan Ben Affleck'li dedektif filmi Hypnotic; fütüristik gerilim filmi Mind Fall ve New Regency tarafından finanse edilecek sessiz klasik Nosferatu'nun (1922) yeniden çevriminden oluşan listesinin bir parçası. Şirket ayrıca, yakın zamanda Sony tarafından satın alınan bir komedi olan Adulting'i ve diğer projelerin yanı sıra Warner Bros. için çizgi roman serisi Black'in uzun metrajlı uyarlamasını geliştiriyor.

    Gyllenhaal bu projeden sonra Michael Bay'in suç draması Ambulance'ta Yahya Abdul-Mateen II ile birlikte yer alacak. Oscar adayı oyuncu şu anda Netflix için Antoine Fuqua tarafından yönetilen bir gerilim filmi olan The Guilty'de izlenebilir. Hargrave'in Prophet'e katılma haberi, Chris Hemsworth'lü Netflix filmi Extraction 2 için yeniden kamera arkasına geçeceği haberinden hemen sonra gelmiş oldu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top