Hesabım
    Jake Gyllenhaal, Robert Kirkman Çizgi Romanı 'Oblivion Song'un Uyarlanmasında Başrolde

    Bir çizgi roman uyarlaması daha geliyor..

    Jake GyllenhaalRobert Kirkman ve Lorenzo De Felici'nin çizgi romanından uyarlanan “Oblivion Song”da rol alacak. New Republic Pictures, salı günü, hikayenin haklarını uzun metrajlı bir filme dönüştürmek için satın aldığını açıkladı. Gyllenhaal'ın yapım şirketi Nine Stories, Riva Marker ve Kirkman ile birlikte kendi şirketi Skybound Entertainment aracılığıyla filmin yapımcılığını üstlenecek.

    Skybound Entertainment'ta David Alpert, Bryan Furst ve Sean Furst da yapımcı olarak görev yapacak. Kirkman, “Ultimate X-Men” ve “Irredeemable Ant-Man” gibi Marvel Comics eserleri yazmanın yanı sıra “The Walking Dead” ve “Invincible”ın ortak yapımcılığını yapmasıyla tanınıyor. Image Comics tarafından 2018'de piyasaya sürülen “Oblivion Song”, Philadelphia'da on yıl önce kaybedilen Oblivion'da yaşayanları kurtarmaya çalışmak için günlük geziler yapan Nathan Cole'u ve 300.000 vatandaşını anlatıyor.

    Kirkman, “New Republic ve Nine Stories'le böyle harika ortaklar bulmaktan dolayı daha heyecanlı olamazdık. Her iki şirketin de en üst düzeyde birinci sınıf hikaye anlatımı konusunda muazzam bir itibarı var ve Jake'in bu karaktere beyaz perdede hayat vermesini görmek için sabırsızlanıyoruz. Bu çizgi roman konusunda bizim kadar tutkulu bir ekip kurduğumuz için çok şanslıyız." dedi.

    Yapım kredileri arasında Cary Fukunaga'nın “Beasts of No Nation”, komedi draması “The Kids Are All Right” ve Paul Dano'nun Wildlife'ı yer alan Marker, “Oblivion Song”u “akıllara durgunluk veren büyüleyici bir seri. Hayatlarımızı kalıcı olarak değiştiren korkunç bir olayla karşılaştığımızda neyi kurtarmayı seçerdik? Kirkman'ın 'Oblivion Song'daki 'The Walking Dead' ve 'Invincible' ile yaptığı gibi, son derece eğlenceli bir seri potansiyeli yarattı ve küresel olarak hesaba kattığımız büyük soruları keşfetmek için mükemmel bir fırsat” dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top