Hesabım
    DC Aksiyonu "Black Adam"dan Fragman

    HBO Max, Dwayne Johnson'lı filmden ilk fragmanı yayınladı

    Dwayne Johnson'ın Black Adam'ı sonunda canlandı. On yılı aşkın bir geliştirme sürecinin ardından hayranlar, DC Comics'in anti-kahramanı ve Johnson'ın, Shazam'ın yeminli düşmanı olarak oynadığı uzun metrajlı filmi “Black Adam”ın ilk videosuna kavuştular.

    Johnson, DC Comics süper kahramanlarına dayanan geniş eğlence ekosistemini tanıtmak için tasarlanan sanal hayran etkinliği DC Fandome'u açmak için cumartesi günü teaser'ı yayınladı. “Black Adam”, Johnson'ın karakterinin yanı sıra Justice Society üyelerine de odaklanıyor: Özel metal kanatları sayesinde uçabilen Hawkman rolünde Aldis Hodge; Moleküllerini kontrol edebilen ve böylece boyutunu, yoğunluğunu ve gücünü değiştirebilen Atom Parçalayıcı olarak Noah Centineo; Rüzgarı kontrol edebilen Cyclone rolünde Quintessa Swindell ve Kader Miğferini takarken güçlü bir büyücüye dönüşen bir arkeolog olan Doctor Fate rolünde Pierce Brosnan!

    2007 gibi erken bir tarihte, bir uzun metraj uyarlaması olasılığı Warner Bros. ve New Line Cinema'da çeşitli ellerde sıçradı ama nihayete eremedi. 2014'te Johnson, “Shazam!”da Black Adam'ı oynamak için kaydoldu. Ancak, 2017'de stüdyo, Zachary Levi'nin 2019 yapımı “Shazam!” filminin başrolünde olmasıyla karakteri kendi serisine dönüştürmeyi seçti. Johnson, filme ilk bakışını tanıtmadan önce, "Bu film, bu evren benim için çok uzun bir süredir devasa bir tutku projem oldu. Film, hiç şüphesiz, parçası olduğum en büyük aksiyon sahnelerinden bazılarına sahip." dedi.

    Aynı yıl, Disney'in hit filmi “Jungle Cruise”da Johnson'ı yöneten Jaume Collet-Serra, senaryosunu Rory HainesSohrab Noshirvani ve Adam Sztykiel'in yazdığı “Black Adam”ın yönetmenliğini üstlendi. Pandemi kapanmasından sonra, filmin çekimleri bu yılın başlarında tamamlanabildi.  “Black Adam”, 29 Temmuz 2022'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top