Hesabım
    Müzikal Biyografi "Dreamin’ Wild"a İddialı Kadro

    Filmin başrol oyuncuları belli oldu

    AP

    Yönetmen Bill Pohlad, müzisyenler Donnie ve Joe Emerson hakkındaki yeni bağımsız filmi “Dreamin’ Wild” için yıldızlarla dolu bir ekip kurdu. Casey Affleck, Zooey Deschanel ve Walton Goggins, Beau Bridges, Jack Dylan GrazerNoah Jupe ve Chris Messina'nın tamamladığı kadroya liderlik edecek. “Dreamin’ Wild”, Emerson Ailesi'nin gerçek hikayesini ve kendi kaydettikleri aynı adlı pop-funk albümlerinin başarısını izleyen kargaşayı anlatıyor.

    Şimdi, bir yetişkin olarak Donnie, geçmişten gelen hayaletlerle yüzleşmek ve hayallerinin onu destekleyen aileye yüklediği duygusal bedelle boğuşmak zorunda kalıyor. Affleck, günümüzdeki Donnie'yi oynarken, Jupe onu gençlik yıllarını canlandıracak. Goggins ise Joe'yu bir yetişkin olarak canlandıracak ve Grazer onun gençlik yıllarını oynayacak.

    Deschanel, Donnie'nin eşi Nancy rolünde yer alacak, Bridges, Don Sr. olarak karşımıza çıkarken, Messina, Atlantic Records yöneticisi Matt Sullivan'ı canlandıracak. Pohlad, bu ay Spokane, Wash'da çekimleri başlayan filmi yönetmenin yanı sıra senaryosunu da yazıyor. “Brokeback Mountain” ve “12 Years a Slave” gibi Oscar ödüllü filmlerin baş yapımcılığını üstlendikten sonra Pohlad, ilk yönetmenlik denemesini 2014 yapımı olan ve Beach Boys'un kurucu ortağı Brian Wilson hakkında eleştirel beğeni toplayan biyografik bir “Love & Mercy” ile yapmıştı.

    Innisfree Pictures yöneticisi Jim Burke, River Road'dan Kim Roth ve Pohlad, SPG3'den Viviana Vezzani ve Karl Spoerri ile birlikte “Dreamin’ Wild”ın yapımcılığını yapacak. Christa Workman, Dan Clifton, Steven Snyder ve Casey Affleck baş yapımcı olarak görev yapacak. SPG3, projeyi River Road'la birlikte finanse edecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top