Hesabım
    George C. Wolfe, Yeni Bir Biyografi Filmiyle Geliyor

    Wolfe, Ma Rainey's Black Bottom sonrası yine Netflix'le çalışacak!

    Colman Domingo'nun eklektik filmografisi, yakında çıkacak Netflix filmi Rustin'le büyümeye devam ediyor. Oyuncu, tiyatro ve sinema yönetmeni George C. Wolfe'un yeni filminde sivil haklar aktivisti Bayard Rustin'i canlandıracak. Bu, daha önce Ma Rainey's Black Bottom'da birlikte çalışmış olan Domingo, Wolfe ve Netflix arasındaki ikinci işbirliği anlamına geliyor.

    Rustin, Netflix'le Barack ve Michelle Obama tarafından kurulan prodüksiyon şirketi Higher Ground arasındaki çok yıllık anlaşmayı sürdürecek. Domingo, proje için şimdiden adı duyurulan tek oyuncu değil. Chris Rock ve Audra McDonald da önemli rollerle filmde yer alıyor. Rock, eski NAACP direktörü Roy Wilkins'i, McDonald ise eylemci Ella Baker'ı canlandıracak.

    Ma Rainey'den gelen Glynn Turman, sendikacı ve politikacı A. Philip Randolph'u oynayacak. Wolfe, aynı zamanda Milk'in Oscar ödüllü senaristi Dustin Lance Black ile birlikte filmin senaristliğini yapacak. Black, şu anda FX için Under The Banner of Heaven'ı uyarlıyor. Bruce Cohen'in projeyi Higher Ground'dan Tonia Davis ile birlikte yapması planlanıyor. Alex G. Scott ve Higher Ground yapımcısı Mark R. Wright, filmin yürütücü yapımcılığını üstlenecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top