Hesabım
    Matrix Resurrections, 18+ İbaresi Aldı

    Matrix Resurrections'ı r-rated kategorisiyle vizyona girecek.

    Lana Wachowski'nin yönetmeni olduğu Matrix Resurrections hakkında yeni bir haber paylaşıldı. Keanu Reeves'in 4. kez başrolünde yer alacağı Matrix serisine ait film, r-rated olarak damgalandı. Filmi 18+ kitle sinemalarda izleyebilecek.

    Matrix Resurrections'ın 18+ ibaresi alması, Matrix hayranlarını şaşırtmadı. Çünkü The Matrix, The Matrix Reloaded ve The Matrix Revolutions filmleri de r-rated olarak izleyici karşısına çıkmıştı. Hatta Reloaded filmi, birkaç yıllık süreç boyunca en yüksek gişe hasılatı elde eden 18+ film olma ünvanına sahip olmuştu. Matrix Reloaded'ı tahtından eden filmler arasında Deadpool, Deadpool 2 ve Joker yer alıyor.

    Matrix Resurrections'da çıplaklık ya da aşırı kanlı sahneler olmadığı biliniyor. Ama bilim-kurgu şiddeti ve açıkça cinselliği belirtme gibi nedenlerden dolayı 18+ ibaresi verildiği söyleniyor. Orijinal filmlerde Lana Wachowski'nin yanı sıra Lilly Wachowski'nin imzası bulunuyordu. Ancak Lilly Wachowski, 4. filmde yer almak istemedi. Yine de yıllar sonra hem kardeşi hem kendisinin trans deneyimi yaşamasının ardından Lilly Wachowski, sanatın hiçbir zaman sabit olmayacağını belirtmişti.

    Matrix 4'un yeni yıldızları arasında Jessica HenwickYahya Abdul Mateen IINeil Patrick HarrisJonathan GroffPriyanka ChopraChristina Ricci yer alıyor. Ayrıca Carrie Anne MossJada Pinkett Smith, Lambert Wilson ve Daniel Bernhardt gibi eskilerden sürpriz isimler karşımıza çıkacak. Film, 22 Aralık 2021 tarihinde sinemalarda gösterimini yapmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top