Hesabım
    Aksiyon Yıldızları "Section Eight" Filminde Buluşuyor

    Aksiyon filminin başrol oyuncuları açıklandı

    Daniele Venturelli/Dave Benett/Rich Polk

    The Hollywood Reporter'ın haberine göre Dolph LundgrenScott Adkins ve Ryan Kwanten, yaklaşmakta olan aksiyon filmi Section Eight'te kafa kafaya çarpışacak. Chad Law (The Hit List, Drive Hard) ve Josh Ridgway'in (The Sector, Howlers) orijinal senaryosuna dayanan ve Christian Sesma (Pay Dirt, The Night Crew) tarafından yönetilecek olan film, Firebrand'dan geliyor.

    Şirket, Lundgren'le 2017'deki Altitude ve yaklaşmakta olan Noel aksiyon-komedisi Pups Alone'dan sonra üçüncü kez bir araya gelecek. Firebrand'ın kurucusu Brandon Burrows yapımcı olacak. Film, ailesinin öldürülmesinin intikamını aldıktan sonra hapishaneden kaçan ve karanlık bir devlet kurumu tarafından işe alınan eski bir askerin hikayesini anlatacak.

    Section Eight, The Expendables 2, Universal Soldier: Day of Reckoning, Legendary ve yakında çıkacak olan Castle Falls'tan sonra Rocky ve Masters of the Universe efsanesi Lundgren ve Boyka: Undisputed yıldızı Adkins arasındaki beşinci ekran mücadelesi olacak. Bu arada True Blood yıldızı Ryan Kwanten, ilk kez ikisiyle karşı karşıya gelecek.

    Yakın zamanda yönetmenliğini, yapımcılığını ve başrolünü üstlendiği Pups Alone ve Castle Falls'un yanı sıra Lundgren'in önünde yoğun bir dönem var. Aquaman and the Lost Kingdom'da Kral Nereus olarak rolünü yeniden canlandırmaya ve dördüncü Cehennem Melekleri ile seriye geri dönmeye hazırlanıyor. Bu arada Adkins, şu anda John Wick: Chapter 4 ve One Shot'ı çekiyor ve yakın zamanda Jamie Foxx'la birlikte Netflix'in Day Shift'ini tamamladı. Kwanten ise kısa süre önce The Oath ve Sacred Lies dizilerinde rol aldı ve FX drama dizisi Kindred üzerinde çalışıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top